Els àrbitres i assistents catalans de competicions RFEF es posen a prova
Comitè Àrbitres | 27/08/2021
Al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell s'han desenvolupat les proves físiques de la plantilla catalana que xiula a la Primera Divisió Nacional Femenina (Primera Iberdrola), la Primera i la Segona RFEF.
Els àrbitres i assistents catalans de competicions RFEF es posen a prova

Els 12 àrbitres principals -10 masculins i 2 femenins- i els 11 assistents -9 masculins i 2 femenins- han superat el primer test físic de la temporada. Així mateix, tres àrbitres i un assistent es troben de baixa per lesió i no han pogut participar-hi, de la mateixa manera que una altra àrbitra que farà el control posteriorment.

En aquestes proves han participat els nous àrbitres i assistents incorporats recentment a les plantilles, que son: una àrbitra a la Primera Divisió Nacional Femenina (Primera Iberdrola), els cinc àrbitres i assistents a la nova categoria Primera RFEF, i els tres àrbitres i tres assistents ascendits a la Segona RFEF.

La superació d’aquestes proves, juntament amb els controls tècnics i d’anàlisi de vídeos de jugades, és una condició imprescindible per a què els àrbitres puguin ser  designats per dirigir partits corresponents a les seves categories.

 El CTA de l’FCF, per delegació del CTA de la RFEF, ha organitzat i controlat aquestes proves de la fase 'Abans de l'inici de la competició', donades les circumstàncies sanitàries, evitant així les habituals concentracions conjuntes de les plantilles d'àrbitres i assistents de tots els comitès territorials.

Durant les sessions de les proves físiques ha estat present el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó, qui ha desitjat a tots els i les àrbitres molts d’èxits en la nova temporada que ara just comença.

Les proves realitzades han estat:

  • Control de velocitat (6 sprints repetits x 40 mt) i resistència (test SDS, 3 sèries de 5 repeticions).
  • Els assistents han efectuat una prova d'agilitat (CODA), la de velocitat (5 sprints repetits x 30 mt) i la resistència (test ARIET).

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.