Els CFS Sant Andreu de la Barca remunta i es proclama campió de la Copa Catalunya Minibenjamí de futbol sala
FS Notícies | 18/06/2022
El CFS Sant Andreu ha guanyat 6 a 3 davant l’Industrias Santa Coloma i guanya la Copa Catalunya Minibenjamí de futbol sala.

CFS SANT ANDREU DE LA BARCA
6 - 3
INDUSTRIAS SANTA COLOMA
Nil Garcia, Bruno Calvo, Pablo Castro, Daniel Peña, Biel Pérez, Yeray Mora, Oier Sánchez, Carlos Ferro, Marc Pozo i Pol Lerma
Izan Loja, Dídac Parra, Fabio Pérez, Aleix Garcia, Asier Gago, Gerard Cabrera, Dídac Silva, David López, Marc Gimeno, Joel Pacheco, Marc Pérez i Joao Garcia

1-1 Pablo Castro (17'); 2-2 Daniel Peña (30'); 3-2 Daniel Peña (33'); 4-3 Pol Lerma (39'); 5-3 Daniel Peña (41'); 6-3 Daniel Peña (43')

0-1 Dídac Silva (12'); 1-2 Joel Pacheco (25'); 3-3 Asier Gago (39')
Daniel Ruso

Remuntada i triomf final. El CFS Sant Andreu de la Barca s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya Minibenjamí de futbol sala després de guanyar 6 a 3 davant l’Industrias Santa Coloma després d’un partit en què han hagut de remuntar a la segona meitat. El Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell s’ha tornat a vestir de gala per rebre a una final en què han fet vibrar a l’afició.

L'Industrias comença guanyant. El partit entre el CFS Sant Andreu de la Barca i l’Industrias Santa Coloma començat molt igualat, amb ocasions pels dos equips fins que Dídac Silva ha obert la llauna del marcador amb el 0 a 1. El conjunt del Baix Llobregat ha reaccionat i ha aconseguit l'empat per mitjà Pablo Castro amb un llançament de falta directa, però, just abans del descans, l’Industrias s’ha avançat en el marcador després que Joel Pacheco transformés un penal.

A la segona part, el Sant Andreu de la Barca, liderat pel seu jugador Daniel Peña, ha capgirat el marcador amb dos llançaments de banda llunyans. Tot i que al minut 14 de la segona part, Asier Gago ha aconseguit en una bona transició ofensiva fer l’empat a 3. Amb aquest escenari, el CFS Sant Andreu de la Barca s’ha acabat imposant en uns molt bons minuts finals amb tres gols, un del Pol Lerma i els dos últims del jugador més destacat del partit, Daniel Peña, firmant un hat-trick al seu compte particular, amb els que ha establert el definitiu 6 a 3 despertant l’eufòria als seus aficionats

Tota la informació sobre l’11a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.