ELS CURSETISTES DEL CTA DE TARRAGONA EN MARXA
Comitè Àrbitres | 03/10/2012
El dimarts, 2 d'octubre, va ser una tarda intensa per a la cinquantena d'àrbitres cursetistes que aspiren a poder formar part del col·lectiu arbitral tarragoní
ELS CURSETISTES DEL CTA DE TARRAGONA EN MARXA A les 18h d'ahir començava a les instal·lacions del CTA de Tarragona, una xerrada informativa a càrrec de Toni Artero, Director de l'Escola d'Àrbitres del CTA de la Federació Catalna de Futbol. Amb la presència del Delegat sr. Ferran Garcia i de tota la Sotscomissiò del CTA tarragoní, els gairebé cinquanta àrbitres cursetistes (5 de les quals són noies) van poder escoltar de viva veu la detallada exposició sobre el pla de formació i altres aspectes relatius al funcionament del col·lectiu arbitral que va exposar clarament el sr. Artero.
Dues hores més tard van tenir lloc a les pistes municipals de Camp Clar (Tarragona) les proves físiques que contempla el Pla de Formació per a cursetistes de la temporada 2012/13.
Cal destacar el gran nivell físic exhibit per la majoria d'aquests cursetistes i que va suposar la superació de les esmentades proves en un alt percentatge dels casos,només 2 Aspirants no les van superar.
Desde el CTA de Tarragona es vol agrir pùblicament la gran implicaciò dels Instructors Oliver Castaño,Josep Barcelò,Daniel Lopez Jimenez,Sergio Guijarro.Jesùs Mira i Joel Gurrera que van colaborar en les proves fisiques,fetes ahir.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.