Els estavellaments no impedeixen la victòria
FS Notícies | 22/05/2014
La selecció catalana infantil aconsegueix la seva segona victòria a la fase de grups malgrat la gran quantitat d'estavellaments al pal que ha ocasionat, superant a Andalusia per 3 gols a 0.

CATALUNYA: Borja Puerta Sanchez, Bernat Povill Cerdeira, Paul Albalat Fernandez, Iñaki Roses Julvé, Rafael Puerta Sanchez, Alejandro Cerón Albert, Alex Lacambra Redondo, Marc Anton Fortun Massagué, Ferran Cárceles Rodríguez, Daniel Cabello Carrasco, Roger Solé Pérez i Marc Colomer Majo.

ANDALUSIA:
 Jaime González, Miguel Pachón, Sergio Rubio, Manuel Moya, Arnold Collado, Juan Luís Martín, Antonio Jesús Carrillo, Gonzalo Macías, Manuel Aguilar, Alberto Martín, Jesús Carrasco i Gonzalo Ruiz.

ÀRBITRES:
 Sr. Fernando Núñez Galván, Sr. Mario Salinas Garcia i Sra. Estefanía González Cruz.

GOLS:
 (1a part) 1 - 0 Roger Solé Perez (min. 12). (2a part) 2 - 0 Alex Lacambra Redondo (min. 3) i 3 - 0 Roger Solé Perez (min. 9).

CRÒNICA: Ahir, en la primera jornada del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials Infantil les seleccions de Ceuta, Catalunya i Múrcia van sumar els seus primers tres punts. Avui, en la segona jornada, Catalunya s'ha enfrontat a la selecció d'Andalusia en un partit on semblava que incialment la pilota no volia entrar a porteria.

Els catalans han començat molt endollats i amb el domini de la pilota i, de fet, ja en el minut 3, i després en el minut 5, l'Àlex i l'Alejandro, consecutivament, han estavellat la pilota al pal, sent el primer indicador d'alarma pels andalusos.

A còpia d'insistència, finalment, al minut 12, el Roger ha aconseguit trencar la porteria rival i obrir el marcador amb un gol molt important que els hi donava un avantatge que han aguantat fins al final del primer temps.

A la represa, el joc ha continuat en la mateixa línia i l'Àlex, en el minut 3 i el Roger, de nou, pocs minuts després, han aconseguit ampliar la diferència de gols, deixant a Andalusia molt tocada.

A partir d'aquí, el domini ha continuat sent català. En les quatre ocasions a la contra que han aconseguit els andalusos fins ara, han estat fallides gràcies a les intervencions del porter Borja.

A falta de dos minuts pel final del partit, un nou pal, aquest cop de Rafael, s'ha sumat a les ocasions anteriors, que, tot i que han acabat protagonitzant el partit, no han impedit la victòria de Catalunya que els deixa més aprop de les semifinals, a l'espera dels resultats de la tercera jornada d'aquesta fase de grups.