Els manxecs deixen sense opcions a Catalunya
FS Notícies | 14/02/2015
La selecció catalana benjamí es queda a les portes de la gran final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials després de que Castella La Manxa l'hagi deixat sense opcions.

CATALUNYA: Ernest Girbau, Mateo Monclús, Magí Yeves, Adrian Fernández, Akim Rafols, Martí Lara, Victor Sanchez, Eudald Ripolès, Luís Medina, Joan Bosch, Pau Codony i Adrian Walter Cabezas.

CASTELLA LA MANXA: Hugo Ferrer Garcia, Alejandro Vergaz Lozano, Adrian Pérez Núñez, Luís Gómez Pizarro, Juan Escudero Calvo, Diego Escobar Rodríguez, Marco Aceituno Pliego, Carlos García Camacho, Alejandro Pato Gómez, Juan Carlos Tesoro Palomino, José Luís Mendoza Conde i Andreu Linares Puig.

GOLS: (1a part) 0 - 1 Marcos (min. 1), 0 - 2 Andreu (min. 3), 0 - 3 José Luís (min. 11), 0 - 4 Alejandro (min. 8). (2a part) 0 - 5 Alejandro (min. 8), 0 - 6 Andreu (min. 9), 0 - 7 Andreu (min. 12) i 1 - 7 Eudald (min. 14).

CRÒNICA: Malgrat que encara està present la derrota, per 3 a 6, en semifinals contra Castella La Manxa, de la temporada passada, Catalunya ha sortit, com mai, a treure's l'espina clavada i a lluitar per aconseguir el pas a la gran final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials en categoria benjamí.

Però, un anys més, Castella La Manxa s'ha creuat en el camí dels catalans i ha evitat, una vegada més, que Catalunya arribés a la final.

Els manxecs han iniciat el partit de la millor manera possible, quan, als tres minuts, portaven una avantatge de dos gols. Per la seva banda, els catalans intentaven posar la intensitat necessària per plantar-li cara al rival.

Les ocasions arribaven per ambdues seleccions però de vegades el porter manxec i d'altres la falta de punteria del rival, han fet que pugéssin dos gols més dels manxecs, marxant amb un 0 a 4 en el marcador al mig temps.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica, on els manxecs han posat més intensitat que els catalans. A mesura, que anaven passant els minuts, els catalans veien les seves opcions minvar, fet que ha provocat que pugessin els nervis i les ocasions cedissin.

En el minut 8, l'Alejandro ha marcat un nou gol pels de Castella La Manxa, per acabar d'enfonsar les esperances catalanes. Tot seguit, l'Andreu, amb dos gols més, ha posat el 0 a 7 en el marcador, a falta de tres minuts, fent un tràmit el que quedava de partit.

Tot i així, Catalunya ha marcat el seu gol de l'honor, obra de l'Eudald, que ha tancat el partit amb el 1 a 7. D'aquesta manera Catalunya s'ha quedat a les portes de la final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials benjamí.