Els observadors federatius reben una formació continuada
Comitè Àrbitres | 16/10/2021
A l'aula de formació de l'FCF s'ha dut a terme una jornada formativa destinada als observadors federatius adscrits a les diverses delegacions de Catalunya.
Els observadors federatius reben una formació continuada

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, juntament amb el Departament de Competició i els Mossos d’Esquadra, han celebrat una formació continuada per a tots els observadors federatius que col·laboren en les diversos delegacions que té l’FCF arreu de Catalunya. Durant tot el matí, a la sala de formació que disposa la seu central de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona, s’han tractat diferents aspectes arbitrals i esportius.

La matinal s’ha inaugurat amb la benvinguda del vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó, qui ha remarcat la importància que li dona l’FCF a la formació continuada destinada als observadors federatius per a que puguin realitzar la seva tasca de la manera més professional possible.

La formació ha estat impartida pel director del CTA de l’FCF, Xavi Moreno, i pel cap de l'àrea d'informes, Ferran García. Tots dos han repassat les qüestions que han de tenir presents els observadors durant els partits, així com la redacció dels corresponents informes, els quals són tramesos al Departament de Competició. A la formació també ha assistit el cap del CTAFS, Marcelino Blázquez.

Posteriorment, el representant dels Mossos d’Esquadra ha dut a terme una ponència en la qual s’han tractat diversos temes que els observadors han de tenir en compte a l’hora de redactar els informes.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.