Els primers 45 minuts donen la victòria a la sub 16 femenina
Notícies Generals | 27/05/2016
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha disputat un partit amistós davant el FC Levante Las Planas per anar preparant la fase final del Campionat d’Espanya. La Catalana ha guanyat per 4 gols a 2.

La primera part d’aquest amistós ha tingut un clar dominador, la Selecció Catalana, tant de possessió de la pilota com de joc. El primer gol ha arribat ben aviat, quan només s’havien disputat sis minuts, i ha estat gràcies a una recuperació en la qual Clàudia Pina ha acabat regatejant la portera (1-0). Poc després, en un córner, Laia Aleixandri ha ampliat el resultat marcant el segon (2-0). Tanmateix, un minut més tard, Carolina Miranda ha retallat distàncies amb un xut llunyà que ha sorprès la portera Maria (2-1).

Al terreny de joc seguia el domini de la Catalana, generant força arribades per les bandes. En una d’aquestes ocasions, Anna Bernadí ha rebut una bona passada a l’espai per fer el 3-1 després d’encarar la portera en un u contra u. Al minut 29, Clàudia Pina, de nou, ha engaltat un xut sec quan ha rebut una centrada d’Elena Julve per la banda esquerre (4-1). Aquest gol premiava el joc efectiu i el control del partit de la Selecció. Amb aquestes bones sensacions, l’errada defensiva que ha provocat el segon gol del Levante, no ha esguerrat l’ànim de les jugadores de la sub 16 ni el seu bon joc (4-2).

El resultat aconseguit en els primers quaranta cinc minuts de partit ha servit a la Catalana per jugar amb més tranquil·litat, però això ho ha aprofitat el Levante a la segona part per crear-li més problemes avançant línies i augmentant la pressió. Tot i que la Selecció encara ha disposat d’un parell de bones arribades, han estat el Levante qui ha tingut l’ocasió més clara per marcar el 4-3, però la portera Judit González ha resolt bé la jugada amb una bona aturada.

El duel contra el Levante Las Planas, equip de la Segona Divisió Nacional Femenina, ha estat un bon test per encarar amb garanties el següent partit amistós, que es jugarà dijous vinent davant el CF Pallejà.