Els resultats de les fases finals dels Campionats d'Espanya de clubs de futbol sala
FS Notícies | 17/06/2024
El sub 12, sub 14 i sub 16 del Barça, el sub 19 de l'Industrias Santa Coloma, el sub 12 femení de l'AE Les Corts UBAE i el sub 16 femení del Futsal Cartonajes Pans Mataró CE, campions d'Espanya.
RFEF

Disputades les fases finals dels Campionats d’Espanya de clubs. Aquest cap de setmana es van disputar les fases finals dels Campionats d’Espanya de clubs de futbol sala de les categories sub 10 masculí i femení, sub 12 masculí i femení, sub 14 masculí i femení, sub 16 masculí i femení, i sub 19 masculí i femení, amb representació catalana en set fases final. A més, el CEFS Rubí va disputar l'anada de l'eliminatòria del play-off d'ascens a Primera Divisió nacional femenina amb victòria per 4 a 0 davant el Bembrive FS mentre que el Covisa Manresa FS va perdre 5 a 1, contra La Nucía, a l'anada del play-off d'ascens a 2a Divisió nacional.

A continuació, es detalla la representació catalana a les fases finals i a les seus on s'han disputat:

REPRESENTACIÓ CATALANA A LES FASES FINALS
CATEGORIA EQUIP SEU DE LA FASE FINAL
Sub 12 femenina AE Les Corts UBAE Pabellón Cubierto La Canaleja (Alcorcón)
Sub 12 masculina Barça Ciutat Esportiva Joan Gamper
Sub 14 masculina Barça Pabellón Agustin Mouris (Noia - Corunya)
Sub 16 femenina Futsal Cartonajes Pans Mataró CE Pavelló Mpal. Teresa Maria Roca (Mataró)
Sub 16 masculina Barça Pabellón J.M. Cagigal (Múrcia)
Sub 19 femenina AE Les Corts UBAE Pabellón Maestro Salvador Sánchez (Màlaga)
Sub 19 masculina Industrias Santa Coloma Pabellón Mpal. Javier Herrero (Figueruelas - Saragossa)

Dels equips participants en aquestes fases finals, el sub 12, sub 14 i sub 16 del Barça, el sub 19 de l'Industrias Santa Coloma, el sub 12 femení de l'AE Les Corts UBAE i el sub 16 femení del Futsal Cartonajes Pans Mataró CE, s'han proclamat campions d'Espanya.

Després d'unes semifinals espectacular, el sub 12 masculí del Barça va patir de valent per endur-se el Campionat d'Espanya i guanyar 2 a 3 davant el Ribeira FS.

Per la seva banda, el sub 12 femení de l'AE Les Cots UBAE es va imposar per 8 a 4 a la final davant l'UD Pavía en una fase final disputada al Pabellón Cubierto La Canaleja d'Alcorcón.

En categoria sub 14 masculí, el Barça va guanyar 5 a 2, a les semifinals contra l'Equipe Sport Bar Tariro mentre que a la final va guanyar per un contundent 10 a 3 davant el Ciudad de Móstoles.

Per la seva banda, en categoria sub 16 masculina, el Barça va tenir dos partits molt ajustats per acabar-se proclamant campió d'Espanya. A les semifinals, va guanyar 3 a 2 davant el Ciudad de Móstoles mentre que a la final es va imposar, amb el mateix resultat, a l'Aljucer FS.

En categoria sub 16 femenina, el Futsal Cartonajes Pans Mataró, que jugava a casa, va guanyar la final per 1 a 4 davant el LBTL Futsal Alcantarilla mentre que a les semifinals va golejar, per 7 a 2 davant el Marín Futsal.

En categoria sub 19 masculí, l'Industrias Santa Coloma es va proclamar campió d'Espanya després de guanyar 3 a 6 davant l'Aljucer El Pozo després de completar una fase final excel·lent. El divendres, el conjunt colomenc va guanyar 4-5 davant el Wanapix Alagón Multiservicios Sala 10 mentre que a les semifinals, l'Industrias Sana Coloma va guanyar 3 a 1 davant l'UD Las Rozas.

En categoria sub 19 femenina, l'AE Les Corts UBAE va caure eliminada a les semifinals després de caure eliminada per 1 a 3 davant Pescados Rubén Burela.

Cara o creu, pel CEFS Rubí i pel Covisa Manresa FS

Aquest cap de setmana també es va disputar l'anada dels play-off d'ascens de futbol sala de categoria nacional. El CEFS Rubí va guanyar per un contundent 4 a 0 davant el Bembrive FS en l'anada dels play-off d'ascens a Primera Divisió nacional FS mentre que el Covisa Manresa FS va caure per 5 a 1 davant La Nucía, en l'anada dels play-off d'ascens a Segona Divisió nacional