Sub18M- Els seleccionadors Dani Poyatos i Joan Capdevila debuten amb un empat
Notícies Generals | 14/10/2015
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha jugat el primer partit d’entrenament contra el CE Sabadell FC i el resultat ha estat d’empat a dos gols.

CE Sabadell FC, SAD.: Aliaga, Marc Martí, Peña, Pol, Alex Alba, Jadir, Nico, Josep, Max, Sergio Montero, Alex Español. També han jugat Guillem, Sergio, Putxi, Luque, Antonio i Vaca.

Catalunya: Oscar López, Xavier Salinas, Mario Sánchez, Arnau Gaixas, Julio Alonso, Ivan Martínez, Víctor Fernández, Joan Moreno, Joel Arimany, Alberto García, Pol Monells. També han jugat Adrià Suau, Joan Fernández, Adrià Prado, Sergi Álamo, Marc Serra, Ruben Enri, Joel Fernández, Ton Ripoll i Ion Perelló.

Gols: Alberto Garcia (min. 7, 0-1); Alex Español (min. 35, 1-1); Ruben Enri (min. 50, 1-2); Max (min. 64, 2-2).

Primer entrenament de la Selecció Catalana sub 18 masculina superat. Els seleccionadors Dani Poyatos i Joan Capdevila s’han estrenat a la banqueta catalana amb un empat a dos contra el CE Sabadell FC. El partit s’ha disputat a la Ciutat Esportiva Olimpia de Sabadell i ha servit per començar a veure i provar diferents jugadors susceptibles d’entrar a la llista definitiva.

La sub 18 ha inaugurat el marcador ràpidament, ja que al minut 7 Alberto Garcia ha marcat de penal. El Sabadell ha sabut mantenir més temps la pilota i l’ha guardat pacientment al darrere. Oscar López ha continuat mantenint la porteria a cero quan ha tret una molt bona mà en una rematada de cap dels arlequinats. Tot i que la Selecció li ha posat força, el Sabadell ha esperat molt bé el seu moment. Aquest ha arribat amb el gol d’Alex Español, que gairebé sense angle, ha marcat des de la banda esquerre. El joc ha estat completament defensiu. Tant la sub 18 com el Sabadell els hi ha costat trobar línies de passada amb els seus migcampistes, fet que ha complicar l’arribada de pilotes als davanters. A falta d’aquestes passades entre línies, les bandes han estat molt utilitzades per fer mal a la defensa rival. Tanmateix, s’ha arribat al descans amb l’empat a un.

A la represa s’han vist dos gols més, però el partit pràcticament s’ha acabat quan s’ha tancat el marcador amb el definitiu dos a dos. En només cinc minuts, Ton Ripoll ho ha provat des de la frontal de l’àrea, el seu xut l’ha refusat el porter i Ruben Enri, molt atent, ha recollit la pilota per marcar l’1 a 2. En poc més de deu minuts, des de la banda esquerre ha arribat el gol de l’arlequinat Max, que ha marcat pel pal llarg de la porteria. Enri ha tingut una última oportunitat per marcar el tercer gol, però el porter rival ha sortit bé a tapar el forat i ho ha impedit.

El proper entrenament de la sub 18 masculina es realitzarà d’aquí a dues setmanes i en aquesta trobada ja podrem veure els jugadors seleccionats del FC Barcelona i el RCD Espanyol.