Empat d'infart i victòria als penals de Catalunya sub 10 femenina de futbol sala
FS Notícies | 09/05/2024
La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha empatat a 3 davant Extremadura i i s'imposa a la tanda de penals que permet mantenir les esperances de classificar-se per a les semifinals.

EXTREMADURA
3 - 3
EXTREMADURA
Marta Serrano, Olalla Casanova, Érika Porras, Irene Campanón, Sira León, Amanda Gaspar, Noelia Gallardo, Amara Barbero, Roció Álvarez, María Nogales, Clara Pato i Carlota Cardador
Paula Caballe, Daniela Fernández, Eden Vilches, Isabel Pozo, Emma Ruiz, Daniela Secades, Lia Fraile, Abril Jozan, Jana García, Celma Vallet, Laia García i Carla Anglade

1-1 Maria Nogales (19'); 2-3 Maria Nogales (26'); 3-3 Maria Nogales (27')

0-1 Jana García (9'); 1-2 Emma Ruiz (21'); 1-3 Daniela Secades (22');
Àrbitres principals: Marta Garvalena i Mouna Talidi      Àrbitre assistent: Alba Fernández

Empat final i victòria als penals. La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha empatat a 3 contra Extremadura i s'ha imposat a una tanda de penals d'infart. Un 0'25 punts extra que manté vives les esperances de classificar-se per a les semifinals del Campionat d'Espanya, ja que en aquesta categoria, formada per dos grups de tres seleccions, es classifiquen les dues primeres de cada grup. Amb l'empat d'avui, Catalunya suma 2'25 punts ja amb els dos partits disputats; la Regió de Múrcia en suma 1'25 i Extremadura es manté amb 1 punt. Demà, la Regió de Múrcia i Extremadura s'enfrontaran entre elles per acabar de decidir les posicions del grup. Pel que fa al partit. Catalunya ha anat sempre per davant del marcador i guanyava 1 a 3 en els darrers instants. Un doblet, però, de la capitana d'Extremadura ha empatat el matx i l'ha enviat a la tanda de penals

Primera meitat igualada. Extremadura i Catalunya sub 10 femenina de futbol sala han disputat una primera part igualada, amb ocasions pels dos equips, amb imprecisions i nervis per a la importància del partit. La primera ocasió del matx ha estat favorable a Extremadura, amb una pilota al pal de la capitana Maria Nogales. Catalunya, però, ha respost ràpid amb una gran acció d'Abril Jozan que Laia García no ha pogut finalizar. Amb aquest escenari, i amb una Catalunya incòmode sense acabar de trobar la manera de trobar espais, la seleccionadora catalana, Laia Fernández, ha sol·licitat temps mort a l'equador del primer temps i, d'aquí, al gol. Xut llunyà de Jana García que ha obert la llauna del marcador. Abans del descans, Daniela Secades ha tingut una doble ocasió, però el lluminós ja no s'ha mogut més.

Gols a la segona meitat. Només començar la segona meitat, Catalunya ha tingut una doble ocasió per mitjà d'Abril Jozan. Però ha perdont i Extremadura ha empatat a través de la millora jugadora del partit, la seva capitana Maria Nogales amb una gran definició. Amb empat al marcador han arribat els nervis, les aficions han esperonat als seus equips fins que, a l'equador de la represa i amb un xut molt llunyà, la capitana catalana, Emma Ruiz, ha marcat l'1 a 2. I, sense temps de reacció, Daniela Secades ha augmentat diferències per Catalunya finalitzant una acció col·lectiva. El matx semblava controlat per les quadribarrades fins que ha tornat a aparèixer Maria Nogales. I és que en poc més d'un minut, la capitana ha posat les taules al marcador encara amb dos minuts per a disputar. Nervis, emoció i poques ocasions durant els darrers segons enviant el partit a la tanda de penals.

La tanda de penals ha començat amb els dos conjunts marcant els quatre primers penals, i fallant el cinquè. Els dos han marcat el sisè i, en el setè penal, la portera catalana, Paula Caballe, l'ha aturat i ella mateixa l'ha transformat.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.