Empat entre Catalunya sub 19 femenina i el Mecanoviga CFS Eixample en un partit vibrant
FS Notícies | 22/11/2021
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat el segon amistós de la temporada amb empat a 4 davant el Mecanoviga CFS Eixample, de Segona RFEF Futsal femenina.
4 - 4
CFS EIXAMPLE
Daniela Salvat, Júlia Sanz, Laia Haro, Aina Torrents, Paula Guix, Laia Rojo, Laura Torres, Clàudia Prats, Emma Cardona, Clàudia Hernández, Sandra Garcia i Coral Amate.
Alexandra Giró, Lydia Abellan, Dina Moya, Adriana de Recas, Laura Piera, Carlota Cobo, Anna Muniesa, Alba Oliver, Lydia Martin, Iris Amaros, Marta Lujan i Roser Maymó.

1-0 Laia Rojo (4'); 2-3 Coral Amate (28'); 3-3 Paula Guix (35'); 4-3 Paula Guix (39').

1-1 Marta Luján (9'); 1-2 Alex Giró (12'); 1-3 Lydia Abellán (24'); 4-4 Alex Giró (39').
Àrbitres principals: Denis Moreno i Jaume Pons         Àrbitre assistent: Sònia Aguilar

Test de nivell per seguir amb la preparació. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat aquest vespre al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló el segon amistós de la temporada davant el Mecanoviga CFS Eixample, de la Segona RFEF Futsal femenina, amb empat a 4 final després de la remuntada de les quadribarrades i el gol d''Àlex' Giró als instants finals. El conjunt català, dirigit per Jordi Barrero, continua amb la preparació pels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que disputaran del 8 al 13 de febrer de 2022 a La Corunya (Galícia).

La primera part del partit ha estat amb alternatives entre el combinat català i el conjunt barceloní, amb un ritme molt alt, amb les dues defenses pressionant i amb ocasions pels dos equips. Amb aquest escenari, Laia Rojo ha avançat a la Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala al minut 3 de joc amb un xut potent que s’ha colat per l’escaire. Però les jugadores entrenades per ‘Tati’ Torres han sabut reaccionar i han remuntat abans del descans amb les dianes de Marta Luján i 'Alex' Giró.A la represa, la Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha fet un pas enrere en defensa, ha defensat a mitja pista i el Mecanoviga CFS Eixample ha sabut atacar. Ha estat el moment en què Catalunya no s’ha trobat còmode i les barcelonines ho han aprofitat per augmentar l’avantatge després d’una pilota recuperada a primera línia. Però un temps mort i el gol de Coral Amate, després d’una ràpida transició ofensiva rematant al segon pal, ha provocat la reacció catalana. I d’aquí, a la remuntada amb un doblet de Paula Guix. El 3 a 3 després d’un gran xut i el 4 a 3 de porteria a porteria, a l'últim minut, quan les de Barcelona atacaven amb portera-jugadora. Però encara en els darrers segons, ha quedat temps perquè 'Alex' Giró marqués el definitiu 4 a 4.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.