Empat i derrota contra Madrid en els primers partits de la Fase Única del Campionat d’Espanya sub12
Notícies Generals | 22/03/2024
La selecció femenina suma un punt mentre que la masculina cau en l’últim minut en la seva estrena contra Madrid.

La Fase Única del Campionat d’Espanya sub12 ha començat ben bé amb els partits que podrien ser els de la gran final. Catalunya i Madrid són dues de les seleccions favorites a endur-se el títol de campions i campiones. El primer partit ha estat de la selecció femenina. El precedent entre els dos combinats va ser a les semifinals de la temporada passada on Catalunya es va endur el bitllet per la gran final que posteriorment va guanyar contra Andalusia (3-0). Una delegació de la Federació Catalana de Futbol encapçalada pel vicepresident, Jordi Bonet, ha assistit als partits.

Resums Selecció Catalana sub 12 masculina i femenina
FEMENÍ SUB 12 VS MADRID (0-0) RESUM
MASCULÍ SUB 12 VS MADRID (1-2) RESUM

Primera meitat molt disputada entre les dues seleccions que han tingut uns instants de tanteig abans de començar amb les ocasions per part dels dos bàndols. El primer avís del partit ha estat per Madrid amb un xut de que finalment ha quedat fluix i ha aturat Ainhoa amb seguretat. Les de Jaume Comellas han començat poc a poc a fer-se amb el control i han respost amb dues accions clares de perill, la segona la més clara amb un xut de Júlia que ha obligat a estirar-se a la portera madrilenya. La més clara del partit però, ha arribat a l’equador de la primera part després d’un mal refús de Clara que ha aprofitat la davantera madrilenya per rematar a porteria però una mà providencial d’Ainhoa ha evitat el primer gol.

A la represa la dinàmica ha estat la mateixa, amb les dues seleccions molt ben situades al terreny de joc i buscant la porteria rival. Catalunya ha gaudit de les primeres ocasions però a les acaballes del matx ha estat Madrid qui ha pogut decantar la balança. El combinat dirigit per Jaume Comellas no ha tingut temps per a més i s’ha emportat un punt en la seva estrena al Campionat d’Espanya sub12.

Aquesta tarda a les 18.00h jugaran el segon duel de la fase de grups contra Castella la Manxa i demà tancaran amb dos partits més, a les 9.30h contra Galícia, que ha perdut el primer partit contra Canàries (0-1), rival de les 11.45h. Les dues primeres seleccions de cada grup es classificaran per als quarts de final de dissabte a les 18.00h.

FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Ainhoa, Clara, Lucia Fuentes, Laia, Elsa, Lola i Júlia. També han jugat Abril, Gal·la, Èlia, Aum, Alexia i Valentina.
MADRID: Hugo, Ronny, Luí, Victor, Daniel, Jesús, Aitor. També han jugat: Pedro, Adrián, Saúl, Marco, Lucas i Mario.
Àrbitre: Sandra Gonzalez Rey
Campo Ernesto Cotorruelo

Catalunya sub 12 masculina - Madrid

En el partit de les seleccions masculines, els dos conjunts van ser semifinalistes la temporada anterior però van caure tots dos en els seus respectius partits. Catalunya contra València i Madrid contra Andalusia. En el duel d’enguany que obria la Fase Única del Campionat d’Espanya, Madrid ha estat el primer en parlar i als quatre minuts de joc s’ha avançat amb un gol de Lucas Àvila després d’aprofitar una pilota morta dins l’àrea. Catalunya no ha tardat en respondre i als dos minuts David Moreno ha tingut el gol a les seves botes però la seva definició ha marxat fregant el pal. Abans d’arribar al quart d’hora, el combinat de Rafa Beltran ha empatat el partit amb un gran gol de David Moreno. El jugador català ha fet una conducció per acabar amb un fort xut des de fora l’àrea situant l’empat al marcador.

A la represa, encara amb l’empat a 1 al marcador Catalunya ha seguit intentant buscant el gol. Una segona part d’anades i vingudes que ha acabat de la pitjor manera per la selecció dirigida per Rafa Beltran. En la darrera jugada de partit, Marco Zoran ha rematat de cap una pentinada d’un company seu després d’una sortida de porteria i ha donat la victòria i els tres punts a Madrid.

Amb aquest resultat, la Selecció Catalana sub12 masculina està obligada a guanyar dos dels tres partits que li queden de la fase de grups. Aquesta tarda a les 18.00h jugaran el segon duel contra Castella la Manxa, que ha descansat en aquesta primera jornada, i demà tancaran amb dos partits més, a les 9.30h contra Galícia que ha perdut contra Canàries (0-2) en el primer partit, rival de les 11.45h. Les dues primeres seleccions de cada grup es classificaran per als quarts de final de dissabte a les 18.00h.

CATALUNYA: Ander, Alan, Carles Pérez, John, Jan, Arturo, David i Ibrahima. També han jugat: Efrén, Marc, Karim, Mario i Aliaksei.
MADRID: Angela, Valeria, Carla, Amara, Carlota, Peyton, Noa. També han jugat Leila, Alicia, Lucía, Adriana, Celia, Olivia i Andrea.
Àrbitre: Javier Garrido Sola