Empat prometedor
F. Amateur | 28/05/2023
La UE Sant Andreu es jugarà l'ascens a l'Helmántico després de l'1 a 1 al Narcís Sala en una primera meitat trepidant.

Poc premi. La UE Sant Andreu ha fet mèrits per més però els quadribarrats s'han de conformar amb l'empat a 1 al Narcís Sala en la final del play-off d'ascens a la Segona Federació. Els de Xavi Molist s'han avançat mitjançant Carreón i han vist com el Salamanca CF UDS empatava el partit al límit del descans.

Primers minuts de respecte entre els dos equips que busquen el bitllet per a la Segona Federació. El Sant Andreu ha fet el clic al quart d'hora, quan han arribat els primers avisos. Albertito ha olorat el gol en una rematada al primer toc, que ha marxat fregant el travesser. Un minut després, es desfermava l'alegria al Narcís Sala amb l'1 a 0 obra de Carreón. Bona jugada dels quadribarrats i cacau a l'escaire del bolivià, que es torna a vestir d'heroi. A partir d'aquí, i fins al minut 45, la UESA ha estat una piconadora. Genís per partida doble i el pistoler Arranz han tingut el 2 a 0 a les seves botes. Tant perdonar i abans d'enfilar camí de vestidors ha arribat una gerra d'aigua congelada. El gol dels visitants, Marco aprofitava una centada a l'àrea.

A la segona meitat, el partit ha baixat de revolucions. Els 4.619 esspectadors han donat alè al seu equip però les arribades a l'àrea visitant han estat escasses. Un xut tímid d'Iker una jugada inidvidual que no ha culminat Pochito han estat les accions quadribarrades de més perill. Tot es decidirà a l'Helmántico.

Al Narcís Sala hi ha assistit el vicepresident de l'FCF Luis Quiñonero, al costat del president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, i de les autoritats presents del Salamanca CF UDS

Cal recordar que en aquesta eliminatòria estatal no es tindrà en compte la posició a la classificació i en cas d'empat al resultat global de l'eliminatòria, després de la pròrroga, es disputarà una tanda de penals per decidir el vencedor.