FS Notícies | 16/04/2015

CATALUNYA: Nabil Akarkach, Guillem Expósito Porto, Llibert Canal Julià, Carles Ambrós Díez, Mario López Zurita, Sergi Trillas Miquel, David Parcet Soria, Juan Francisco Hervas Muñoz, Kambon Touré, Juan José Caro López, Eric Álvarez Rodríguez i Álex Lluch Romeu.

COMUNITAT VALENCIANA: José Lucas Morant Navarro, Ramon Pérez Sanz, Pedor Navarro Méndez, Álvaro Tomás García, Jauem Todos Santos Sospedra, Hugo Alonso Font, Gonzalo Castejón Fluixa, Hugo Novoa Ferrer, Benjamín Petursa Algarra, Jaime Peiró Jarque, Ignacio Gabaldón Hernández i Álvaro Llopis Donet.

GOLS:
(2a part) 1 – 0 Juanjo Caro (min.2), 2 - 0 Juanfran Hervas (min.4), 2 - 1 Hugo Alonso (min.6), 3 - 1 Juanfran Hervas (min.13), 3 - 2 Hugo Alonso (min.13), 4 - 2 Juanfran Hervas (min.15), 4 - 3 Gonzalo Castejón (min.18).

INSTAL·LACIÓ: Poliesportiu Municipal Novo Pabellón "O Chanto". Sarria (Lugo).

CRÒNICA:
 Després de superar la fase prèvia amb solvència, la selecció catalana sub 16 ha encarat la fase final del Campionat d'Espanya amb molta força i optimisme. El primer objectiu era superar les semifinals contra la Comunitat Valenciana.

A les 11 hores s'ha iniciat aquesta primera semifinal on ambdues seleccions han sortit a donar-ho tot. En els primers minuts, València ha tingut dues clares ocasions, però les grans internvencions del porter català, han fet que no es mogués el marcador. A mesura que anaven transcurren els minuts, Catalunya ha anat entrant mica en mica en el joc i això ha fet que disposés de diverses ocasions clares de gol.

A falta de tres minuts per arribar al descans, els locals han arribat a les cinc faltes fet que ha obligat als catalans a desistir en la pressió intensa que havien fet fins al moment. Una doble parada d'Àlex en el darrer minut, ha fet possible arribar al descans amb el marcador inmòbil.

El segon temps prometia, ja que estava tot per decidir. Catalunya ha sortit amb molta intensitat i en el minut 2, per mediació de Juanjo, ha obert el marcador. Dos minuts més tard, ha estat Juanfran qui ha posat el segon.

Quan els catalans semblava que encarrilaven el partit, els valencians han pujat la intensitat i han anat a buscar el partit. Fruit d'aquesta situació, aquests han aconseguit posar-se dins del partit, marcant el primer gol. D'aquesta manera, els valencians han començat a creure en la remuntada. Però, per mediació de Juanfran, de nou, ha arribat el tercer gol català que complicava les coses als valencians.

A continuació, els valencians han tornat a retallar distàncies pujant el 3 a 2 en el marcador, situació que posava en alerta a Catalunya. Però, una vegada més, Juanfran, el golejador català, ha falta de cinc minuts pel final, ha posat el 4 a 2 en el marcador per donar un respir a la seva selecció.

Els valencians han intentat retallar distàncies disposant de la figura del porter-jugador, situació que van aprofitar, a falta de dos minuts pel final, per fer pujar el 4 a 3 amb el que ha finalitzat aquesta semifinal, donant la victòria i el pas a la gran final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 16 de futbol sala a la selecció de Catalunya.