En els darrers calendaris s’incorporaran més de 1.200 equips de futbol sala
FS Notícies | 15/09/2021
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publicarà en els següents dies els darrers calendaris amb la incorporació de més de 1.200 equips.
En els darrers calendaris s’incorporaran més de 1.200 equips de futbol sala

Darrers calendaris de la temporada 2021-2022. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publicarà en els següents dies els últims calendaris de la vigent temporada. En total, més de 1.200 equips de futbol sala d’arreu del territori català queden pendents de conèixer el seu calendari per a la temporada 2021-2022, ja que són aquells conjunts de les darreres categories o la dels més menuts.L’LCFS va publicar, el 29 de juliol de 2021, els calendaris de les Divisions d’Honor de futbol sala. Un dia més tard, es van publicar els calendaris de les Primeres Divisions, de les Segones Divisions i també el de la 3a Divisió nacional de futbol sala. Finalment, queden pendents de publicar els calendaris dels grups de les darreres categories i la dels més menuts. En total, 1.217 equips de futbol sala, d’arreu del territori català, coneixeran els seus calendaris en els pròxims dies.

PENDENTS DE CONÈIXER EL CALENDARI: 1.217 EQUIPS

A la delegació de Barcelona, són 903 els equips que estan pendents de la publicació dels darrers calendaris. En concret, els equips que disputen la Lliga Tercera Divisió Catalana, la Tercera Divisió Juvenil, la Tercera Cadet mixte, la Tercera Infantil mixte, la Tercera Aleví mixte, la Benjamí mixte, la Minibenjamí mixte, la Prebenjamí mixte, la Miniprebenjamí mixte, els Debutants, la Lliga Segona Divisió femení, la Primera Divisió Juvenil femení, la Cadet femení, l’Infantil femení i l’Aleví femení.

BARCELONA: 903 EQUIPS

A la delegació de Lleida, estan pendents de la darrera publicació un total de 180 equips de les següents categories: Lliga Tercera Divisió Catalana, Primera Divisió Juvenil masculí, Segona Divisió Juvenil masculí, Primera Divisió Cadet mixte, Primera Divisió Infantil mixte, Segona Divisió Infantil mixte, Primera Divisió Aleví mixte, Segona Divisió Aleví mixte, Benjamí mixte, Prebenjamí mixte i Segona Divisió femení.

LLEIDA: 180 EQUIPS

Mentre que a Girona queden pendents un total de 118 equips de conèixer els seus calendaris. Els conjunts que formaran la Lliga Primera Divisió Catalana, la Segona Divisió Catalana, la Primera Divisió Juvenil masculí, la Primera Cadet mixte, la Primera Infantil mixte, la Segona Infantil mixte, la Primera Aleví mixte, la Benjamí mixte i Prebenjamí mixte.

GIRONA: 118 EQUIPS

Per altra banda, els equips de Tarragona i Terres de l’Ebre ja coneixen els calendaris per a la temporada 2021-2022 menys els de la categoria Prebenjamí. En total, seran uns 16 equips els que estan pendents de conèixer els seus calendaris.

TARRAGONA I TERRES DE L’EBRE: 16 EQUIPS

Els calendaris s’aniran publicant progressivament en els pròxims dies.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.