En marxa el projecte Playmakers implementat per l’FCF a dues escoles catalanes
Notícies Generals | 20/02/2024
L’Escola Pia de Sarrià, a Barcelona, i les Escolàpies de Figueres són els dos centres on s’està posant en pràctica la iniciativa de la UEFA per incentivar a nenes entre 5 i 8 anys a jugar a futbol i futbol sala.
En marxa el projecte Playmakers implementat per l’FCF a dues escoles catalanes

Per segona temporada consecutiva la Federació Catalana de Futbol implementa el projecte de Playmakers a centres educatius per introduir la pràctica del futbol i futbol sala a nenes d'entre 5 i 8 anys d'edat. Enguany són l'Escola Pia de Sarrià, a Barcelona, i les Escolàpies de Figueres les dues entitats que hi participen en aquesta iniciativa conjunta de la UEFA i Disney. L’objectiu és que les nenes tinguin el primer contacte amb la pilota per descobrir les seves habilitats i divertir-se, aconseguint la formació amb valors saludables a través de jocs amb pilota i algunes de les tècniques narratives utilitzades en els contes i pel·lícules de Disney.

Des de fa diverses setmanes que està en marxa aquest projecte que implementa l'FCF a les dues escoles catalanes. La RFEF també participa en el Projecte Playmakers amb altres 12 federacions territorials de l'estat. El vicepresident de l'FCF, Jordi Bonet, els directius, Laura Ràfols i Carles Mallart, i el subdelegat a l'Alt Empordà, Manuel Núñez, han seguit de prop les sessions formatives per veure l'evolució del projecte a les dues escoles catalanes.

Fomentar la pràctica del futbol i futbol sala en les nenes

La finalitat de la iniciativa és augmentar la participació femenina en el futbol i futbol sala i la millor manera és incentivar la pràctica en les nenes que no hi juguen actualment. Aquesta iniciativa es desenvoluparà al llarg del curs escolar 2023-2024 a càrrec de monitores de l'FCF especialitzades, que han rebut formació en diverses sessions teòriques i pràctiques.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.