ENTRENAMENT BAIX LLOBREGAT
Comitè Àrbitres | 01/10/2012
El passat dimecres 6 de setembre van donar inici els entrenaments de la sotdelegació del CTA de la FCF del Baix Llobregat, a les pistes d'atlestisme de Les Grasses, a Sant Feliu de Llobregat
ENTRENAMENT BAIX LLOBREGAT El passat mes de setembre van començar els entrenaments oficials a la delegació del Baix Llobregat, els quals es duen a terme a l'estadi municipal d'atletisme de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat i fins a la data estan comptant amb una nombrosa presència de col·legiats de totes les categories.
Aquests entrenaments estan supervisats de forma desinteresada pels tres àrbitres de 2ªDivisió Nacional "B" de la delegació, Jose E. Sanchez Aparicio, Victor M. Sanchez Rico i Jose A. Salas Montoro, que aconsellen i dirigeixen els seus companys que ho requereixen, tant pel que respecta a preparació física com tècnica. No obstant, properament comptaran amb un nou preparador físic, en aquest cas l'àrbitre de 2ªCatalana David Talavera Bielsa, que establirà la preparació física en funció del nivell de cada interessat.
Des de la delegació del Baix Llobregat es vol agrair la col·laboració prestada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que per tercera temporada cedeix les seves instal·lacions per al desenvolupament de la preparació física dels àrbitres, així com per altres events com proves físiques o classes pràctiques sobre el terreny de joc.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.