ENTRENAMENTS CTA BARCELONA
Comitè Àrbitres | 12/10/2012
Com ja és norma habitual cada dimarts i dijous es realitzen els entrenaments del CTA de la FCF de la delegació de Barcelona, dirigits per l'àrbitre de 2ona Catalana, Diego Hernán Ricci González.
ENTRENAMENTS CTA BARCELONA Com ja és norma habitual des de fa varies temporades, dimarts i dijous es realitzen els entrenaments oficials de la delegació de Barcelona del CTA de la FCF. Aquestes sessions de formació física son dirigides per l'àrbitre de 2ona Divisió Catalana i llicenciat en INEFC, Diego Hernán Ricci González que ha vist com gràcies a la seva bona tasca el nombre d'àrbitres assistents als entrenaments ha augmentat considerablement.
Recordem que els entrenaments es duen a terme dimarts i dijous a la Zona Universitària del Campus de la UB i resten oberts a qualsevol àrbitre que realitzarà un entrenament adequat al seu nivell físic.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.