Es tornen a veure les cares a la gran final
FS Notícies | 28/08/2013
El FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma són els dos equips que han superat les semifinals de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala, plantant-se, de nou, a la gran final més esperada.

FS MANRESA: Ernest Junyent, Joan Chávez, Alejandro Ramírez, Gerard Franco, Sergio Flores, Redouan Drissi, Carles Fernández, José Antonio Calvo, Roger Bermusell, Gerard Pusó, Asis Boukherss, Marc Cirera, Xavier Lavado i Cristian García.

Entrenador: Paco Cachinero

MARFIL SANTA COLOMA: Isaac Fernández, Rubén González, Adolfo Fernández, Daniel Salgado, Albert Segura, Sergio Sierra, Marcus Vinicius, Lluc Parera, Eric Martel, Rafa López, Alejandro Medina i Didac Plana.

Entrenador: Xavi Passarrius

GOLS: (1a part) 0 – 1 Igor Nakata (min. 6), 0 – 2 Sepe (min. 7), 0 – 3 Adolfo (min.13), 0 – 4 Nakata (min.15), 1 – 4 Gerard (min.19), (2a part) 1 – 5 Rubén (min.24), 2 – 5 Josan (min.25), 2 – 6 Alejandro Medina (min.33), 2 - 7 Salgado (min.39), 2 – 8 Salgado (min.39), 2 - 9 Ruben (min.39)

ÀRBITRES: Sr. Hèctor Sarrat Nuevo, Sr. Antonio X. Pons Rodríguez i Sr. Roberto Cano Benito.

CRÒNICA: La segona semifinal, amb el Manresa FS i el Marfil Santa Coloma com a protagonistes, buscava un finalista per la final contra el FC Barcelona. Ambdós equips han començat el partit intentant imposant el seu joc. Els manresans esperaven amb la defensa enrederida, una contra per intentar aconseguir arribar a la porteria colomenca. Aquests, per la seva banda, circulaven la pilota ràpidament intentant buscar els desajustos propis de l'alçada de temporada en la que es troben.

El Manresa aconseguia contenir els ràpids atacs dels homes de Xavi Passarrius però es notava el salt físic que existia entre els dos equips. El Marfil, amb dues arribades rapidíssimes ha posat terreny al marcador amb 2 gols en un sol minut, plasmant la superioritat que es reflectia a la pista.

El Manresa ha intentat pujar les línees defensives per robar la pilota més a prop de la porteria rival, però físicament no podien aguantar la ràpida circulació colomenca.

Dos gols més han arribat pel conjunt del Marfil abans que un bon robatori de pilota en la pressió de Gerard Pusó col·loqués el 1 a 4 en el marcador abans d'arribar a la mitja part.

A la represa, Marfil ha dominat absolutament la pilota i ha disposat de les millors oportunitats. Per la seva banda, el Manresa ha intentat aprofitar qualsevol errada de l'equip colomenc. El partit ha caigut en un ritme lent que ha afavorit als dos equips.

Per una banda, el Marfil ja pensava en la classificació per la final, mentre que el Manresa agraïa poder defensar un atac menys fluït que en la primera part. Tot i això, dos gols més dels colomencs, donaven pas a un nou gol del Manresa que posava el 2 a 6 a falta de 6 minuts pel final. El Manresa no llençava la tovallola veient la passivitat atacant i ha optat per la figura del porter-jugador sense èxit. Ja en el darrer minut, amb un desgast molt gran dels manresans, el Marfil ha aprofitat per arrodonir amb 3 gols en un sol minut deixant el marcador en 2 gols a 9.

D'aquesta manera el Marfil Santa Coloma s'ha classificat, un any més, com a finalista de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2013.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

L'HOSPITALET BELLSPORT:
Julio Gracia, Javier García, Julio López, Guille Aubach, Òscar Agustí, Juan Carlos López, David Alba, Àlex Verdejo, Pau López, Raúl Ceni, Álex Jimenez, Carles Pedrero, Mosaab Sarghini i Pau Sallarés.

Entrenador: Xavi Closas

FC BARCELONA: Jesus Aicardo, Ari Santos, Gabriel Dias, Angel Velasco, Sergio Lozano, Igor Raphael, Saad Assis, Wilde Gomes, Chema Mella, Ferran Plana, Adrian Ortego i Paco Sedano.

Entrenador: Marc Carmona

GOLS: (1a part) 0 – 1 Igor Raphael (min. 3), 0 – 2 Igor Raphael (min.18), 0 – 3 Ari Santos (min.19), 1 – 3 Carles Pedrero (min.19) (2a part) 2 – 3 Julio Lopez (min.30), 2 – 4 Lin (min.32), 2 – 5 Wilde (min.34), 2 - 6 Ari (min.40)

ÀRBITRES: Sr. Ivan Ben Pascual, Sr Miguel Moreno Millan i Sra. Sílvia Serrano Sánchez

CRÒNICA: La primera semifinal de la Copa Catalunya 2013 que ha enfrontat a l'Hospitalet Bellsport i al Futbol Club Barcelona, ha començat amb un ritme trepidant que ha fet que cap dels dos equips tinguessin la possessió de pilota. Les ocasions anaven d'una porteria a una altre, però ha estat l'Igor qui ha trencat el gel marcant el cero a un.  Amb aquest gol, el Bellsport ha donat un pas endavant intentant tenir més la pilota i arribant a la porteria barcelonina amb jugades més trenades.

L'esforç físic ha anat passant factura, quelcom lògic a aquestes alçades de la temporada, i els atacs cada vegada han estat més lents, intentant cada equip imposar el seu ritme de joc amb la pilota als peus. Les contres del Barça eren molt perilloses per la porteria local i d'aquesta manera han arribat el segon i tercer gol pels barcelonins. Sense temps de celebrar el 0-3, Carles Pedrero ha retallat distàncies per als d'Hospitalet deixant el partit obert per la segona part. La bona actuació de Julio Gracia a la porteria local ha fet que el resultat no sigues més voluminós.

La segona part, el carrusel de canvis han estat habituals als dos equips on els dos entrenadors buscaven mantenir un ritme alt de partit. Els primers compassos han estat de control de pilota per part dels dos equips intentant trobar la porteria rival sense aconseguir-ho. Alguna jugada aïllada de perill a pilota aturada ha estat el més destacat de l'inici de la segona part. El Bellsport va ser qui va donar el primer pas endavant que per medi d'una contra va retallar distancies en el marcador. Bonic gest de Julio Lopez, autor del gol, que li ha dedicat a Eulogio, etern fisioterapeuta del club Marfil Sta Coloma. L'equip blaugrana s'ha encarregat de que l'equip local no li durés massa l'alegria ja que ha posat una marxa més i amb dues triangulacions molt ràpides han aconseguit posar el marcador de 2 gols a 5. En els darrers compassos l'Hospitalet ho va intentar amb la figura de porter-jugador però, tot i tenir accions de perill, no les ha materialitzat i Ari,amb un gol de camp a camp sense porter, ha marcat el 2 a 6 final.

Amb aquest resultat el Futbol Club Barcelona es classifica per la gran final de demà que espera el seu rival que sortirà de la segona semifinal. Per la seva banda, l'Hospitalet Bellsport jugarà el 3r i 4t lloc amb el perdedor de la segona semifinal.