Escenari de luxe pels ascensos a Divisió d’Honor Juvenil masculí de futbol sala
FS Notícies | 27/06/2021
La Televisió de l’FCF s’ha al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet per gaudir dels tres enfrontaments corresponents al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil masculí de futbol sala, amb victòries del CEFS Rubí, de l’AJ Pla de Llobregat i del Maristes Montserrat Lleida.

El Pavelló Nou, escenari de luxe pels equips Juvenils. La Televisió de l’FCF s’ha traslladat fins al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet per retransmetre en directe els tres partits corresponents al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil de futbol sala. Tres partits disputats en un escenari de luxe, com és el Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, i que ha vibrat amb els ascensos del CEFS Rubí, de l’AJ Pla de Llobregat i del Maristes Montserrat Lleida.

CD CE MONTSENY
3 - 4
CEFS RUBÍ

Partit decidit en el darrer sospir i disputat fins al final. El CE Montseny ha pres la iniciativa en el joc des del principi del partit, amb possessions llargues i elaborades. Per contra, el CEFS Rubí estava ben situat defensivament a mitja pista i generava molt perill en els contraatacs. Fruit d’això els del Vallès Occidental han aconseguit arribar a la mitja part amb un lleuger avantatge d’1 a 2.A la segona meitat l’equip barceloní ha sortit amb una marxa més i ha empatat ràpidament. Però l’equip del David Parrilla ha respost immediatament amb un gol, novament a la contra d’Adam Barrouhou. El CE Montseny no ha defallit i ha continuat generant ocasions, però en David Blanco, porter del CEFS Rubí s’ha convertit en l’heroi del seu equip, realitzant diverses intervencions de mèrit providencials. Finalment, quan tot apuntava a la tanda de penals, en Joan Pérez ha guanyat l’esquena de la defensa del CE Montseny i amb una espectacular vaselina quan faltaven 10 segons per arribar als 50 minuts reglamentaris, ha donat l’ascens al CEFS Rubí.

AJ PLA DE LLOBREGAT
5 - 0
FS SANT JULIÀ DE RAMIS

L’AJ Pla de Llobregat ha sortit al parquet del Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet decidit a pel partit. La possessió i les ocasions eren majoritàriament per l’equip de L’Hospitalet de Llobregat, malgrat que l’EFS Sant Julià de Ramis s’ha defensat contundentment i ha disposat de tres ocasions per obrir la llauna, desaprofitades pel seu golejador Adrián Ortega. Al final, ha estat l’Álex Fernández qui ha anotat abans d’acabar la primera part donant un mínim avantatge al seu conjunt.

A la represa, el guió continuava sent el mateix, però l’equip gironí ha resistit fins que restaven 10 minuts pel final de l’encontre. En aquell instant, dos gols pràcticament consecutius d’Alejandro Ramírez i de l’Izan Mejías han posat el 3 a 0 al marcador. En Marc Pairet entrenador de l’EFS Sant Julià de Ramis ha intentat la reacció amb el joc de cinc, però això ha propiciat el definitiu 5 a 0.

MARISTES MONTSERRAT LLEIDA
1 - 0
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

Els dos equips arribaven a la cita del play-off havent guanyat tots els partits de la fase regular i havent encaixat molt pocs gols. Per tant, a priori semblava un partit molt disputat i qui fos més eficaç de cara a gol s’enduria l’ascens. Efectivament, així ha estat. A la primera part el Nàstic de Tarragona dominava més la possessió de la pilota, però el Maristes estava còmode i ben plantat defensant a mitja pista. En els primers 25 minuts hi ha hagut poques ocasions per ambdues bandes i s’ha arribat amb l’empat a 0 inicial al descans.

La segona part ha començat amb una tònica similar, tot i que els dos equips a poc a poc han generat més ocasions de gol. Al minut 36 l’Eduard Alba, un dels jugadors del Maristes que més ho ha intentat al llarg de tot el partit, ha realitzat una bona jugada individual, amagant dues vegades el xut i a la tercera creuant la pilota i aconseguint l’únic gol del partit. El Nàstic ho ha intentat insistentment fins al final, però les bones aturades de David Filella i el pal li han impedit forçar la tanda de penals.

CEFS Rubí

AJ Pla de LlobregatMaristes Montserrat LleidaAmb aquests partits, la Televisió de l'FCF tanca un cap de setmana amb la retransmissió, en total, de 12 enfrontaments per streaming.