Esforç sense el premi dels tres punts
Notícies Generals | 10/02/2024
La Selecció Catalana sub 14 ha empatat contra la Comunitat Valenciana en què ha encaixat el gol rival en el temps afegit (1-1).

VALÈNCIA
1 - 1
VALÈNCIA
Dani Martinez, Josema Garcia, Aitor Gandia, Jesus Espejo, Saul Perez, Abass Luc, Marc Santos, Yulian Mosquera, Aitor Rodriguez, Marcos Puchalt i Ivan Blas.
Arnau Serra, Abel De La Tejera, Ethan Carbonell, Robert Oliveras, Aitor Torondel, Ebrima Tunkara, Ruslan Mba, Guiu Xucla, Pau Casagolda, Alexandru Grigorii i Mario Garrido.
1-1 Jairo (71')

0-1 Ruslan Mba (8')

Espectadors: Camp de Futbol Gutiérrez Amérigo, Chipiona, 200 espectadors

Regust agredolç. Catalunya ha fet un partit molt seriós i que ha anat per davant en el marcador gairebé en tot l’enfrontament amb la diana de penal de Ruslan Mba. Superat el minut 70, però, la Comunitat Valenciana ha marcat el gol de l’empat a través de Calatayud. El combinat dirigit per Oriol Vila suma quatre punts en les dues primeres jornades de la Fase d’Or del Campionat d’Espanya.

Tot i que la primera acció de perill ha estat per la Comunitat Valenciana, una jugada per banda de Ruslan Mba ha provocat un penal per Catalunya, que el mateix jugador català ha transformat en el minut 8. El jugador del FC Barcelona ha estat dels més actius pel combinat sub 14 i ha estavellat una pilota al travesser en una falta des de la frontal de l’àrea.

En la represa el duel ha continuat amb el mateix guió. Partit molt igualat, tot i que València ha creat força perill amb les jugades d’estratègia. A la recta final, Alexandru Grigorii ha desaprofitat una bona oportunitat després d’una gran jugada individual d’Ebrima Tunkara. Quan tot semblava decidit, en el temps afegit Jairo ha caçat un rebot dins l’àrea de Catalunya per a marcar l’empat per a la Comunitat Valenciana.