Exhibició coral d’una Catalunya letal davant Melilla
Seleccions | 24/06/2022
La Selecció Catalana sub 12 masculina derrota el combinat de Melilla per 0 a 12 en un duel que ha dominat amb solvència de principi a fi.

MELILLA
0 - 12
MELILLA
Mario Díaz, Harón Mohamed, Yusef Ouamari, Alejandro Guillén, Álvaro Manrique, Saúl Rebollo, Adam Salah i Andrés García. També han jugat: Aisar Mohamed, Muslim Mohamed, Adam Al-Alal, Ilies Hernández, Adam León, Bilal Mohamed.
Pablo Peña, Joel Palle, Unai Fandos, Hugo Garcés, Abdellah El Boukhary, Eloi Pedregosa, Iker Pinto i Martí Guinovart. També han jugat: Aitor Cazorla, Darek Barriento, Pere Villacorta, Aitor Torondel, Guiu Xuclà i Ebrima Tunkara.

Abdellah El Boukhary (0-1, 5’); Joel Palle (0-2, 10’); Hugo Garcés (0-3, 13’); Abdellah El Boukhary (0-4, 16’); Aitor Torondel (0-5, 20’); Ebrima Tunkura (0-6, 23’); Martí Guinovart (0-7, 24’); Ebrima Tunkura (0-8, 28’; 0-9, 31’; 0-10, 34’); Abdellah El Boukhary (0-11, 37’); Ebrima Tunkura (0-12, 39’).

La Selecció Catalana sub 12 masculina ha tancat la jornada de divendres amb una nova victòria després de vèncer per 0 a 12 Melilla a la Fase Única del Campionat d’Espanya, que s’està celebrant aquests dies a la seu de la Reial Federació Madrilenya de Futbol. Els de Rafa Beltran han mostrat la seva versió més efectiva per tombar amb contundència un voluntariós rival que no ha trobat el camí del gol davant d’una Selecció molt sòlida.

La Selecció ha dominat el partit de principi a fi contra un adversari desordenat que no ha estat capaç de frenar els seus atacs. Quan només s’havien disputat cinc minuts, Abdellah El Boukhary ha obert la llauna finalitzant una bona jugada col·lectiva. Només cinc minuts més tard, Joel Palle ha batut el porter rival amb un xut sec des de la frontal de l’àrea i, a continuació, Hugo Garcés ha marcat el 0 a 3 amb un llançament magnífic de falta directa. Abans del descans, Abdellah El Boukhary ha anotat la segona diana del seu compta particular i Aitor Torondell, de falta directa, ha ampliat l’avantatge en el marcador.

A la represa, la Catalana, lluny de relaxar-se, no ha aixecat el peu de l’accelerador i ha continuat assetjant la porteria rival. Així ha estat com Ebrima Tunkura ha aprofitat un refús defectuós del porter de Melilla per marcar la sisena diana del duel i, tot seguit, Martí Guinovart ha anotat a plaer el 0 a 7 que deixava el xoc sentenciat. Posteriorment, Ebrima Tunkura ha aparegut per marcar tres gols en sis minuts que han fet les delícies dels aficionats. Amb Melilla abocada a l’atac per intentar marcar el gol de l'honor, Abdellah El Boukhary, al contraatac, i un inspirat Tunkura han tancat una sensacional actuació coral de la Selecció. Així doncs, la sub 12 masculina conclou la jornada de divendres amb nou punts de nou possibles gràcies a les victòries contra l’Aragó, La Rioja i Melilla.

Al partit hi han assistit el vicepresident de l’FCF Josep Maria Espasa.