Exhibició de futbol sala i campionat d'Espanya de Catalunya sub 14 masculina
FS Notícies | 21/04/2024
La Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala ha guanyat 7 a 1 a Andalusia en una classe magistral de bon futbol sala i es proclama campiona d'Espanya.

7 - 1
ANDALUSIA
Izan Calvo, Pablo Saez, Iker Ruiz, Gerard Carbó, Xavier Molist, Martí Barreda, Alex Delcan, Nacho Melero, Leo Cuartero, Jan Vergés, Biel Bustamante i Jan Vila
ANDALUSIA
Javier Jurado, Mateo Miguel, Raül Herrera, Francisco Arias González, Alejandro Rubi, Francisco Jurado, Gonzalo Lendinez, Hugo Iruela, Cristopher Aguilar, Rafael Jiménez, Marcos Del Salto i David Vilches

1-0 Nacho Melero (1'); 2-0 Leo Cuartero (7'); 3-0 Xavier Molist (11'); 4-0 Jan Vergés (12'); 5-0 Pablo Sáez (14'); 6-0 Pablo Sáez (18'); 7-0 Gerard Carbó (24')

7-1 Marcos del Salto (31')
Àrbitres principals: Javier Vázquez i Pablo Leal    Àrbitra assistent: Sandra Velasco

Arrodonir la festa catalana. La Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala s'ha proclamat campiona d'Espanya després de guanyar 7 a 1 davant Andalusia en una final en què els quadribarrats han demostrat una gran superioritat executant una exhibició de bon futbol sala. I és que Catalunya ha disputat una gran primera meitat i al descans ja guanyaven 6 a 0 amb un joc vistós, alegre, efectiu i molt contundent en defensa. Amb aquest triomf, la Selecció Catalana sub 14 tanca una setmana de somni amb cinc victòries en cinc partits i un balanç de 47 gols a favor i 5 en contra. Tanmateix, Catalunya continua fent història marxant de San Pedro del Pinatar amb els dos Campionats d'Espanya i, aquesta temporada, ja en suma cinc dels vuit disputats.

Primera part per emmarcar. Catalunya ha començat com una piconadora la final del Campionat d'Espanya: amb les idees molt clares en atac i amb una forta pressió defensiva ofegant la sortida de pilota d'Andalusia. A més, ho ha transformat amb gols que han omplert de moral als jugadors de Catalunya. I és que copiant el guió de la final del Campionat d'Espanya sub 12, el partit ha començat amb gol. Gol del capità català, Nacho Melero, que ha aprofitat una assistència al segon pal del pivot Iker Ruiz. Els quadribarrats han convertit el matx en un atac i gol i, poc després de l'1 a 0, Leo Cuartero i Xavier Molist han avisat una altra vegada al porter d'Andalusia, el millor del seu equip durant el primer temps. Al minut 7', aquest cop sí, Cuartero ha recuperat una pilota i amb un fort xut ha marcat el segon i, poc després, Biel Bustamante ha perdonat el tercer. La sentència de la final ha arribat a l'equador del primer temps quan, en poc més de dos minuts, Xavier Molist, Jan Vergés i Pablo Sáez han col·locat el 5 a 0 al lluminós. Encara abans del descans, Sáez ha marcat el 6 a 0 aprofitant un rebot dins l'àrea.

Durant el segon temps, Catalunya ha mantingut el caràcter competitiu en tot moment. El ritme ha disminuït, amb una Catalunya intel·ligent, amb ofici i sense cometre cap errada. I això que, només començar el segon temps, Iker Ruiz ja ha avisat amb una pilota que ha anat al pal i, al minut 24, Gerard Carbó ha marcat el 7 a 0 aprofitant una gran recuperació de Pablo Sáez. Ja a les acaballes, amb una gran acció personal, Andalusia ha pogut marcar el de l'honor amb el definitiu 7 a 1. Al final, festa i eufòria de l'Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala amb els dos Campionats d'Espanya aconseguits

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.