Exhibició i golejada d’una poderosa Catalunya
Seleccions | 05/04/2022
El conjunt que dirigeix Jordi Jiménez s’imposa per 9 a 1 al CE Mercantil en un duel que ha dominat de principi a fi.
9 - 1
MERCANTIL, C.E
Selecció Catalana sub 14 masculina
Iker Rodríguez, Madou Murcia, Samuel Puyo, Pedro Rodríguez, Guillermo Fernández, Babacar Welle, Axel Barberà, Pol Bernabéu, Ian Cruz, Roberto Tomás i Samakou Nomoko. També han jugat: Abdou Kemo, Hugo Pérez, Pablo Melo, Dídac Ferrer i Albert Vicens.
Asier Soriano, Sergio Cortés, Arnau Moreno, Sergio Martínez, Miguel Muñoz, Iván Rodríguez, Martí Ventura, Jan Vázquez, Reda Outata, Isaac Araujo i Nil Naveira.
Hugo Pérez (1-0, 6’); Abdou Kemo (2-0, 26’); Guillermo Fernández (3-0, 30’); Babacar Welle (4-0, 31’); Abdou Kemo (5-0, 32’); Guillermo Fernández (6-0, 46’); Pablo Melo (7-0, 49’); Roberto Tomás (8-0, 51’; 9-0, 52’).

Nil Naveira (9-1, 65’).
Èric Nieto Fernández (àrbitre principal); Àlex Hernández Cuadra i Iker Ladero Sánchez (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 14 masculina ha derrotat per un solvent 9 a 1 el CE Mercantil en un partit amistós disputat al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell. Sensacions immillorables en el camí dels de Jordi Jiménez per preparar la primera fase del Campionat d’Espanya. Catalunya ha exhibit la seva millor versió per derrotar amb contundència un rival que ha tingut serioses dificultats per generar ocasions de perill.

La Selecció ha sortit a buscar la victòria des del xiulet inicial amb una pressió alta i intensa. Quan només s’havien disputat sis minuts, Hugo Pérez ha inaugurat el marcador. El CE Mercantil, per la seva banda, ha intentat aproximar-se sense èxit a l’àrea rival amb transicions ràpides. Catalunya ha sentenciat l’encontre amb quatre gols en sis minuts gràcies a un doblet d’Abdou Kemo i a les dianes de Guillermo Fernández i Babacar Welle.

Lluny de relaxar-se, la sub 14 ha seguit assetjant la porteria rival a través de la possessió de la pilota i un joc associatiu i dinàmic. Guillermo Fernández ha anotat el 6 a 0, Pablo Melo s’ha sumat a la golejada marcant el setè, i Roberto Tomás, amb un doblet en un minut, ha situat el 9 a 0 al marcador. El davanter del CE Mercantil Nil Naveira ha fet el definitiu 9 a 1. Amb aquest treballat triomf, Catalunya adquireix confiança i afronta amb optimisme i il·lusió la seva participació a la primera fase del Campionat d'Espanya.