Fase de grups impecable de Catalunya sub 19 femenina de futbol sala
FS Notícies | 15/02/2024
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 12 davant les Canàries per tancar la fase de grups amb tres victòries en tres partits. Demà disputarà les semifinals, a les 12.15 hores, contra Andalusia.

CANÀRIES
0 - 12
CANÀRIES
Nayara Díaz, Leonor Santana, Xue Sosa, Marta García, Thais Márquez, Herenia Goez, Manuela Santana, Leonor Castro, Judith Suárez, Ana Acosta, Daniela Hernández i Eva Sanfont
Laura Ollé, Paloma Cantillo, Berta Solé, Ona Solans, Noa Aguilar, Mariona Solsona, Andrea Rodríguez, Bet Santamaria, Marta Garcia, Sandra Garcia, Aina Torrents i Xènia Casadó

0-1 Berta Solé (1'); 0-2 Paloma Cantillo (4'); 0-3 Marta Garcia (9'); 0-4 Andrea Rodríguez (15'); 0-5 Ona Solans (17'); 0-6 Berta Solé (25'); 0-7 Sandra García (27'); 0-8 Aina Torrents (28'); 0-9 Paloma Cantillo (28'); 0-10 Mariona Solsona (29'); 0-11 Berta Solé (32'); 0-12 Andrea Rodríguez (35')
Àrbitres principals: Enrique Mojica i Ismael Garcia   Àrbitre assistent: Cristofer Lázaro

Golejada per tancar la fase de grups. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 12 davant les Canàries en un partit que ja estava tot decidit. Tot i això, les quadribarrades han disputat un partit molt seriós des de l'inici per acabar golejant i tancar una fase de grups impecable: tres victòries en tres partits i un total de 26 gols a favor i només 2 en contra. Amb aquest lideratge del Grup A, Catalunya sub 19 femenina de futbol sala s'enfrontarà contra Andalusia a les semifinals del Campionat d'Espanya, aquest divendres, a partir de les 12.15 hores, i en directe pels canals federatius de l'RFEF.

Monòleg i domini des de l'inici. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala, que arribava al matx ja amb els deures fets i amb el bitllet a les semifinals sota el braç, ha competit a un gran nivell i s'ha exigit al màxim contra les Canàries. Un enfrontament que ha servit per al cos tècnic per repartir minuts i perquè les jugadores agafin confiança pensant ja amb les semifinals del Campionat d'Espanya. Un partit que s'ha encarat al primer minut quan, després d'un toc d'esperó, Berta Solé ha obert la llauna del marcador. Poc després, Paloma Cantillo, un maldecap durant tot el partit per a la defensa de Canàries, ha marcat el segon i, abans del descans, Marta Garcia, Andrea Rodríguez i Ona Solans han col·locat el 0 a 5 al lluminós.

A la represa, ha continuat l'atac i gol de Catalunya. Només començar, Berta Solé ha fet el sisè i, a continuació i en només dos minuts, quatre gols més de Sandra Garcia, Aina Torrents, Paloma Cantillo i Mariona Solsona. Ja a les acaballes, Solé ha firmat el seu hat-trick al compte particular i Andrea Rodríguez ha tancat la golejada amb el definitiu 0 a 12.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.