Festa de Catalunya a la victòria de l’Aleví masculí al Campionat d’Espanya
FS Notícies | 08/04/2022
La Selecció Catalana Aleví masculí de futbol sala ha guanyat 5 a 2 davant Galícia i s’ha endut el Campionat d’Espanya.

5 - 2
GALÍCIA
Marc de la Cruz, Joel Berdie, Victor Castro, Leo Cuartero, PAblo Borreda, Oscar Ibáñez, Alex Delcan, Nacho Melero, Hèctor Tapias, Biel Bustamante, Roger Gallego i Jorge Zpalna
GALÍCIA
Rodrigo Pintos, Samuel Sánchez, Eder Vilas, Javier Seoane, Isaac Galiñanes, Martín Conde, Martín Forján, Alvaro Enrique, Raul Lema, Diego Pazos, André Gómez i Nicolás Díaz
1-0 Pablo Borredo (6'); 2-0 Oscar Ibáñez; 3-1 Oscar Ibáñez (11'); 4-1 Alex Delcan (14'); 5-2 Oscar Ibáñez (27')

2-1 Diego Pazos (10'); 4-2 Raul Lema (22')
Àrbitres principals:Jairo Leiva i Sara Gutiérrez      3r àrbitre: Jesús Cruz      Àrbitre assistent: Njcolás López

Una altra exhibició de futbol sala. La Selecció Catalana Aleví de futbol sala ha guanyat el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques després de guanyar 5 a 2 davant Galícia posant punt final a uns Campionats brillant per Catalunya. I és que Catalunya ha tingut representació en les tres finals dels Campionats d’Espanya i s’ha endut dos campionats i un subcampionat cap a Catalunya, en el que ha estat una festa a la celebració final de l’Aleví masculí que ha firmat un torneig espectacular amb un balanç final de 30 gols a favor i 3 en contra en només quatre partits.

La Selecció Catalana ha saltat al terreny de joc molt concentrada i motivada. Des de la primera possessió ha estat clara dominadora i ha generat moltes més ocasions que Galícia. Això ha possibilitat avançar-se en el marcador al minut 7, mitjançant un xut des de 15 metres de Pablo Borreda. Catalunya no s’ha relaxat i ha continuat elaborant. Al minut següent Òscar Ibáñez feia el 2 a 0 i obligava al seleccionador gallec a sol·licitar temps mort. Catalunya ha continuat generant, però Galícia en una falta aïllada ha marcat quan quedaven menys de 3 minuts per la mitja part. Malgrat el gol, la dinàmica no ha canviat i  el conjunt de Jordi Barrero ha fet dos gols més gràcies a Àlex Delcan i Òscar Ibáñez novament.

La segona part ha començat més equilibrada. Catalunya continuava amb el domini general, però Galícia assumia major risc amb la pilota i s’apropava més a la porteria catalana. Fruit d’això Galícia ha marcat en un xut llunyà el 4 a 2. Posteriorment, tal com ha succeït a la primera part, Catalunya ha replicat immediatament amb un nou gol de Pablo Borreda des de gairebé mitja pista. El marcador ja no es mouria més del 5 a 2 i d’aquesta manera, Catalunya s’ha proclamat campiona d’Espanya!

La Selecció Catalana Aleví masculí de futbol sala ha posat fi a uns Campionats d'Espanya brillant per l'expedició catalana