Festival de gols amb empat final entre Catalunya sub 16 i el Sala 5 Martorell
FS Notícies | 20/11/2022
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala i el Sala 5 Martorell, de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, han disputat un partit vibrant amb empat a 6.
6 - 6
5 MARTORELL CLUB SALA
Marc Benito, Adrián Salgado, Toni Rodríguez, Guillem Beumala, Sirius Coll, Aleix Coll, Derek Buro, Martí Serra, Daniel Rodrigo, Pol López, Neil Hernández i Pau Ramos
Ferran López, Raul Pimienta, Alejandro Pousa, Pau Ramirez, Yerai Oller, Miguel Lucena, Jose Martínez, Aiman Amhamdi, Xavier Anguita, Sergi Yañez, Jordi Bover, Denis Infantes, Jofre Mullor, Biel Rascao i Marc Tablero
1-1 Martí Serra (11'); 2-4 Pol López (19'); 3-4 Pol López 22'); 4-5 Sirius Coll (33'); 5-5 Pol López (35'); 6-6 Pol López (39')

0-1 Marc Tablero (4'); 1-2 Sergi Yañez (15'); Derek Buro (p.p.) (16'); 1-4 Xavier Anguita (19'); 3-5 Yerai Oller (28'); 5-6  Xavier Anguita (37')
Àrbitre principal: Jordi Rodríguez       Àrbitre assistent: Adrià Acero

Empat final. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala arriba a l’equador de la preparació per a la fase única del Campionat d’Espanya, que disputaran del 26 al 30 de desembre, amb la disputa del segon amistós de la temporada. Els quadribarrats han jugat contra el Sala 5 Martorell, de la Divisió d’Honor nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb empat a 6 final després d’un enfrontament en què els de Martorell han estat superiors durant el primer temps, però que a la represa, la catalana ha pujat el nivell defensiu i amb un Pol López estel·lar, han aconseguit empatar.

El Sala 5 Martorell se’n va al descans amb avantatge. Catalunya sub 16 masculina de futbol sala i el Sala 5 Martorell han disputat una primera part entretinguda, en què els de Martorell han estat millor durant el primer temps davant uns quadribarrats imprecisos en atac i tous en defensa. Amb aquest escenari, Marc Tablero ha marcat el 0 a 1 i tot i que Martí Serra ha marcat l’empat, Sergi Yañez ha marcat l’1 a 2 després d’una gran jugada de Pau Ramirez. El mateix Yañez ha enviat una pilota al pal i poc després, en pròpia porteria, han marcat l’1 a 3. Encara abans del descans, de xut llunyà, Xavi Anguita ha marcat l’1 a 4 i encara abans del descans, Pol López ha escurçat diferències després d’una gran assistència d’Adrián Salgado.

A la segona part, i amb els dos equips començant amb quatre faltes, Pol López ha marcat el 3 a 4 amb el cap després d’una gran assistència. Tot i això, Yerai Oller, amb un xut llunyà, han marcat el 3 a 5 i el partit s’encarrilava pels visitants. En aquest moments, els catalans han pujat el nivell en defensa, han tret l’orgull i Sirius Coll, amb una jugada de pivot, ha marcat el 4 a 5. El Sala 5 Martorell ha tingut bones ocasions per marcar el sisè, però s’han topat amb la gran actuació de Daniel Rodrigo sota pals. I ja amb cinc faltes, Pol López ha marcat l’empat des dels deu metres i, tot i que Jose Martínez també n’ha errat un pels de Martorell, Anguita ha tornat a avançar als visitants. Al final, Pol López, marcant un pòquer de gols al seu compte particular, ha establert el definitiu empat a 6. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.