Festival golejador per encarrilar el passi als quarts
Seleccions | 29/04/2023
El combinat sub 12 català s’agrada en un segona meitat en què Catalunya ha marcat sis dels set gols en la victòria davant Cantàbria.
Festival golejador  per encarrilar el passi als quarts

7 - 0
CANTÀBRIA
Aitor Rivera, Minguk Lee, Aritz, Pol Sabadí, Dragos, Mamadou Keita ,Hugo Chacón i Héctor Nestor. També han jugat Sasha, Alex, Dani Díaz, Pol Pallarés, Kali i Coulibaly.
CANTÀBRIA
Joserra, Eloy, Mario Santamaría, Borja, Jos Amuneke, Mario Díaz, Cote i Daniel Bueno. També han jugat Eric, Gonzalo, Teje, Jaco, Neo Rodríguez i Carral.
Hugo Chacón (1-0, 1’), Pol Pallarés (2-0, 22’), Hugo Chacón (3-0, 24’), Hugo Chacón (4-0, 27’), Héctor Nestor (5-0, 29’), Coulibaly (6-0, 31’) i Alexandru (7-0, 38’).

Una segona meitat per al record. La Selecció Catalana sub 12 masculina suma el sis de sis en la primera jornada dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, a Madrid. Els catalans han superat Cantàbria per 7 a 0 amb sis gols en els segons 20 minuts.

A les Instal·lacions Esportives de Cotorruelo, els més despistats s’han perdut el gol inicial català. Al primer minut, el capità Hugo Chacón avançava Catalunya després d’una cavalcada imparable de Coulibaly. El duel començava animat i costa d’explicar com el marcador no s’ha mogut fins a la segona meitat. Tres pilotes al pal de Catalunya i una exhibició del porter càntabre Joserra Sampedro ho han evitat. Dragos movia el combinat de Rafa Beltrán i marcava el tempo del partit des de la zona ample del terreny de joc. La brúixola. Per la seva banda, Aitor Rivera, el porter català, allunyava amb eficàcia les aproximacions visitants.

A la represa, Catalunya ha destapat l’ampolla.  Cinc gols en 10 minuts. Primer, Pol Pallarés culminava una jugada associativa. Dos minuts més tard, Hugo Chacón, amb un cop de cap, situava el 3 a 0. Abans del minut 30, hat-trick del capità català amb un moviment esplèndid a l’interior de l’àrea. Porta el gol a la sang. El cinquè gol de Catalunya ha arribat en un xut d’Héctor Nestor des del perfil esquerre. Coulibaly aprofitava un desencís en la defensa càntabre per posar la punteta de la bota i enviar la pilota al fons de la xarxa. Alexandru s’ha sumat a la festa per posar el punt i final al partit amb un gran xut creuat lluny de l’abast de Joserra.

El darrer partit de la fase de grups es disputarà demà, abans dels quarts de final

Catalunya s’enfrontarà a Andalusia en la jornada matinal de diumenge per tancar el seu grup. Els dos primers classificats del grup, disputaran a partir de les 18.05h els quarts de final del Campionat a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. Aquests partits, així com tot el campionat, es pot seguir en directe al canal de YouTube de la RFEF.

La representació federativa al partit ha estat encapçalada pel vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, i el secretari i delegat de l’FCF al Maresme, Moha El Gaadaoui.