Final amb emoció a Arenys de Munt
FS Notícies | 12/11/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre el CFS Arenys de Munt i l’Olímpic Floresta, i que ha finalitzat amb empat a 2.

Repartiment de punts. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Nou d’Arenys de Munt per viure en directe el setè streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 18.00 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el CFS Arenys de Munt i l’Olímpic Floresta, duel corresponent a la 7a jornada del grup 1 de la 3a Divisió nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb empat a 2.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero.

CFS Arenys de Munt – Olimpic Floresta | 3a Divisió nacional – Jornada 7

Primera part molt igualada entre el CFS Arenys de Munt i l'Olímpic Floresta, amb dos equips que han volgut proposar un atac similar, a través de la pilota i de possessions llargues. Els dos porters han estat protagonistes evitant més gols, ja que només una gran jugada de Guillem, rematada per Jordi Reixach, ha servit per marcar el 0 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la mitja part, el president del CFS Arenys de Munt, Manel Lladó, i el president de l’Olímpic Floresta, Angel Ruiz, han detallat aquest inici de temporada i els seus objectius.

Només començar la represa, Marc ha tingut l'empat amb una pilota al pal i el CFS Arenys de Munt ha tornat a perdonar dues ocasiones clares de gol. I després de perdonar, el 0 a 2. Xut llunyà de Pau Ruiz que ha augmentat diferències, un marcador que s'ha mantingut fins que al minut 35, Carles Borrell ha escurçat diferències i ha posat emoció al matx. En els darrers minuts, i amb porter-jugador, Marc Frigols ha establert el 2 a 2 definitiu.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Guillem Munte, ha valorat el punt amb un sabor agredolç després de desaprofitar un 0 a 2 a favor.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà el cap de setmana vinent des del Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, per emetre en directe el partit entre la Unión Santa Coloma Futsal i el CFS Montsant, de la 3a Divisió nacional de futbol sala.