Futbol sala de nivell en directe des de Sabadell
FS Notícies | 11/12/2021
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Nord de Sabadell l’11è capítol de la temporada amb el partit entre el Natació Sabadell i el Futsal Aliança Mataró, amb victòria visitant per 1 a 10.

Cop de puny sobre la taula del líder. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat l’11è capítol de la temporada des del Pavelló Nord de Sabadell l’enfrontament entre el Natació Sabadell i el Futsal Aliança Mataró, duel corresponent a la tretzena jornada del Grup 3 de la 2a Divisió B nacional de futbol sala i que ha finalitzat amb victòria visitant per 1 a 10 que el manté líder en solitari amb 33 punts.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar l’anàlisi tècnica ha estat el secretari i responsable tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay.Natació Sabadell – Futsal Aliança Mataró | 2a Divisió B nacional de futbol sala – Jornada 13 (Grup 3)

Primera part entretinguda entre el Natació Sabadell i el Futsal Aliança Mataró, en què les pèrdues de pilota del conjunt local han fet decantar la balança durant el primer temps. I és que durant els primers minuts, els dos porters han estat els protagonistes mantenint el marcador a zero fins que, en una gran acció de Pol Novo, que ha continuat ‘Pipa’ i ha finalitzat Alagi, ha col·locat el 0 a 1 al marcador quan el matx estava més igualat. A partir del gol, els de Sito Rivera han estat més còmodes i després d’una sèrie de rebots, Elías ha sortit beneficiat per definir amb la cama esquerra i col·locar el 0 a 2 al lluminós.

A la mitja part, en declaracions a la Televisió de l’FCF, el president de la secció de futbol sala del CN Sabadell, Àlex Porras, i el president del Futsal Mataró, Francesc Mas, han valorat les sensacions del primer temps i els objectius per aquesta temporada.

A la segona part, i en dos minuts, el Futsal Aliança Mataró ha sentenciat el partit amb quatre gols. ‘Miki’ Soler, ‘Pipa’, i un doblet de Novo, han col·locat el 0 a 6 al lluminós del Pavelló Nord de Sabadell. L’entrenador local, Borja Burgos, ha parat el partit amb un temps mort i ha intentat aturar el vendaval ofensiu dels visitants atacant amb porter-jugador i han aconseguit el gol de l’honor a través de Pepe Font. Però amb aquests atacs, ‘Lupi’ ha recuperat dues pilotes per col·locar l’1 a 8 al marcador. Ja al tram final, ‘Pipa’ i Mateu Batista han arrodonit la victòria fins al definitiu 1 a 10.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Pol Novo, ha expressat la seva felicitat de sumar els tres punts i mantenir-se al capdavant de la classificació.

L’LCFS en directe tornarà el dissabte, 18 de desembre de 2021 amb el 12è capítol de la temporada amb una doble ració de futbol sala: