Futbol sala femení en directe des de Les Moreres
FS Notícies | 03/12/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre l’AE Penya Esplugues i el Mecanoviga Eixample, i que ha finalitzat amb victòria local per 3 a 1.

Victòria de líder. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat per viure en directe el desè streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 17.00 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre l’AE Penya Esplugues i el Mecanoviga Eixample, duel corresponent a la 10a jornada del grup 2 de la Segona RFEF Futsal femenina, i que ha finalitzat amb victòria local per 3 a 1.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat la seleccionadora catalana de futbol sala, Estefa Jémez.

AE Penya Esplugues – Mecanoviga Eixample | Segona RFEF Futsal femenina – Jornada 10

L'AE Penya Esplugues se'n va al descans amb avantatge. Primera part de nivell entre la líder i la segona classificada, en què les defenses dels dos equips han superat als atacs. Aina, al minut 8, ha obert la llauna del marcador i, en només un minut de diferència, 'Martita' ha marcat el 2 a 0 i Aina Torrents el tercer. Tot i aquest cop, les visitants no s'han desfet i Roser, al 17', ha marcat el 3 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la mitja part, i el segon entrenador del CFS Eixample, Ferran Mitjà, han detallat aquest inici de temporada i els seus objectius.

A la segona meitat, el CFS Eixample ha intentat de totes les maneres escurçar diferències, i fins i tot els darrers cinc minuts amb portera-jugadora. Però entre el desencert en atac i les bones intervencions de la portera local Clara, el marcador ja no s'ha mogut més i l'AE Penya Esplugues es manté líder amb 25 punts, quatre més que les de l'Eixample

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, la jugadora destacada del partit, Aina Torrents, s’ha mostrat molt contenta per endur-se la victòria i seguir al capdavant de la classificació.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte 17 de desembre.