Galícia guanya 2 a 6 contra Andalusia i es classifica per a les semifinals
FS Notícies | 13/04/2022
La Selecció de Galícia Infantil masculí passa com a líder del Grup B després de vèncer 2 a 6 a Andalusia i es classifica per a les semifinals del Campionat d'Espanya.
ANDALUSIA
2 - 6
GALÍCIA
ANDALUSIA
Alvaro Arroyo, Jesus Cubero, Salvador Martín, Carlos Valladares, Adrián Tristán, Jesús Villegas, Francisco Belmonte, Rodrigo Sánchez, Christian Espinosa, Pablo Ríos, Antonio Rosano i Francisco Javier Gómez
GALÍCIA
Gabriel Díaz, José Francisco Suárez, Alvaro Riobo, Iker Paz, Mateo Domínguez, David Mosquera, Borja Cortegaza, Andrés Silva, Hugo Carballeria, Pablo Costa, Marco Cepeda i Manuel Garrido

1-2 Jesús Villegas (3'); 2-4 Jesús Villegas (31')

0-1 Borja Cortegaza (1'); 0-2 Mateo Domínguez (2'); 1-3 Borja Cortegaza (19'); 1-4 Hugo Carballeria (26'); 2-5 Jesús Cubero (38'); 2-6 Jesús Cubero (39')
Àrbitres principals: Juan José Calvo i Olav Fernández       Àrbitre assistent: Nerea González

Galícia necessitava guanyar, i ho ha fet. En un dels grups més ajustats del Campionat d'Espanya Infantil masculí, Galícia ha guanyat a l'última jornada davant Andalusia per 2 a 6 i es classifica per a les semifinals del Campionat d'Espanya. Una fase de grups en què ha aconseguit dues victòries i un empat, amb 16 gols a favor i 11 en contra, que l'ha permès eliminar a la Regió de Múrcia, Andalusia i la Comunitat de Madrid

El Pavelló Municipal d'El Morell s'ha vestit de gala per a rebre una final a vida o mort entre Andalusia i Galícia. Les dues seleccions han sortit sense especular per la victòria i ja al minut 1, Galícia ja s’ha avançat al marcador, però, a la següent jugada, Andalusia ha empatat. El partit ha continuat amb ocasions per les dues seleccions però ha estat Galícia la que ha tornat ha avançar-se al marcador amb dues jugades de contraatac. L'1 a 3 no ha fet defallir a Andalusia que ho ha intentat fins a la mitja part sense èxit.

La segona part es preveia apassionant i no ha defraudat a ningú i les dues seleccions han anat pel partit amb tot. Galícia no ha especulat amb el marcador i Andalusia ha arriscat molt per reduir distancies al marcador. Quan més presionava Andalusia, en un contraatac, Galícia ha posat l'1 a 4. Andalusia no s’ha desanimat i de falta directa ha posat el 2 a 4 a l’electrònic. En els últims minuts, Andalusia ha jugat de 5 posant setge a la porteria de Galícia, però en una acció,  Galícia amb un tir de porteria a porteria a posat el 2 a 5 a l’electrònic i seguidament de la mateixa manera el 2 a 6. Andalusia ho ha seguit intentant fins al final però sense sort i el marcador ja no s’ha mogut, acabant el partit amb el resultat de 2 a 6 a favor de Galícia.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.