Galícia guanya 5 a 4 a Múrcia i s'ajusta el Grup B masculí
FS Notícies | 12/04/2022
La Selecció de Galícia ha guanyat 5 a 4 davant la Regió de Múrcia en un partit trepdient disputat al PAvelló Municipal d'Altafulla.
GALÍCIA
5 - 4
REGIÓ DE MÚRCIA
GALÍCIA
Gabriel Díaz, José Francisco Suárez, Alvaro Riobo, Iker Paz, Mateo Domínguez, David Mosquera, Borja Cortegaza, Andrés Silva, Hugo Carballeria, Pablo Costa, Marco Cepeda i Manuel Garrido
David Garrido, Guillermo Tomás, Miguel Martínez, José Aroca, Andrés Meseguer, Carlos Sidrach, Juan Antonio Abellán, Rubén Muñoz, José Mellada, Raúl Vera, Fernando Alcalá i Ramon Martínez

1-2 Alvaro Rubio (15'); 2-2 Juan Antonio Abellán (p.p) (24'); 3-3 Mateo Domínguez (29'); 4-3 Pablo Costa (30'); 5-3 Borja Cortegaza (34')

0-1 Miguel Martínez (3'); 0-2 Raúl Vera (13'); 2-3 Raúl Vera (26'); 5-4 José Aroca (37')
Àrbitres principals: Javier Garcia i Daniel Hurtado        Àrbitre assistent: Francisco Javier Giménez

El Grup B masculí s'iguala. Després de l'empat de Galícia en el primer partit, però derrota a la tanda de penals contra Madrid, els gallecs es trobaven obligats a guanyar per mantenir opcions i ho han fet. Un triomf que iguala la classificació d'aquest Grup B, ja que Andalusia va debutar amb victòria per 1 a 6 davant Andalusia i, per tant, es jugaran el pas demà, a l'última jornada de la fase de grups.

Pel que fa al partit, ha estat molt físic, amb un ritme molt alt i els de Múrcia s'han avançat en el marcador. Fins i tot, els murcians s'han col·locat amb un 0 a 2 a favor al minut 13 de partit. En aquest moment, l'entrenador gallec ha demanat temps mort per canviar la dinàmica del partit. Dit i fet. L'escenari ha capgirat i Galícia ha escurçat diferències poc abans del descans

La segona part ha sigut una continuïtat de la primera, com si no hagués afectat el descans, fet que ha provocat el segon gol i l’empat per part de l’equip local amb un gol en propia. El fet de veure’s contra les cordes per part de Murcia, ha fet tirar d’orgull i voler tornar a fer-se amb el control del partit i el domini, el qual s’ha pogut materialitzar al minut 26 amb un bon gol de Raúl Vera.Aquest gol ha fet reeaccionar a l'equip gallec que, amb un parcial de 3 a 0, s'ha col·locat amb un 5 a 3 al marcador. A les acaballes, i amb Múrcia jugant amb porter-jugador, ha pogut escurçar diferències fins el definitiu 5 a 4.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.