Golejada d’una Catalunya sub 15 amb bitllet per a la Fase Final
Futbol Femení | 26/02/2023
La Selecció Catalana sub 15 femenina guanya 5 a 1 a Astúries en el tercer i últim partit de la Fase Or del Campionat d’Espanya que s’ha disputat en diferents localitats d’Almeria. Amb un ple de victòries, Catalunya es classifica per a la semifinal.

5 - 1
ASTÚRIES
Irina Rosena, Noa Jiménez (Júlia Pastor, 63’), Èlia Garrigós, Alexia Díaz, Mariona Señé (Nerea Sánche, 41’), Bea Pérez, Kautar Azraf, Chaimae Boughazi (Avril Serrano, 54’), Nayara Núñez, Maria González, Ona Montserrat (Anna Quer, 63’).
ASTÚRIES
Lucía Santas (Andrea Suárez, 76’), Lucía Vega, Carla Chimeno, Sara Barreda, Mara Fernández, Ana Rodríguez (Paula Alonso, 71’), Lucía Valle, Allende Riera, Julia Gutiérrez (Carmen Fernández, 71’), Alicia Iglesias, Noa Díaz (Daniela Alonso, 71’).
Mariona Señé, (1-1, 32’); Chaimae Boughazi (p. 2-1, 40’; 3-1, 42’); Nerea Sánchez (4-1, 45’); Bea Pérez (5-1, 80’).

Lucía Valle (0-1, 25').

La Selecció Catalana sub 15 femenina s’ha classificat com a primera de grup per a la Fase Final del Campionat d’Espanya. Amb dues victòries i sis punts aconseguits en els primers dos partits de la Fase Or, a Catalunya li valia l’empat per ocupar la primera posició. Les jugadores de Jaume Comellas no s’han conformat i han golejat Astúries per 5 gols a 1 al camp Municipal ‘Miramar’ d’Adra. Tot i que Lucía Valle ha sorprès amb un gol llunyà als 25 minuts de joc, Mariona Señé ha respost amb un altre golàs des de la banda dreta, colant-la al segon pal. Just abans d’enfilar vestidors, Chaimae Boughazi ha transformat un penal que han comès sobre ella mateixa.

Als dos minuts de la segona part, Boughazi ha delectat els espectadors amb un bon retall dins l’àrea petita per encarar la portera asturiana i fer el 3 a 1. I tres minuts ha trigat Nerea Sánchez per superar el cúmul de jugadores d’Astúries prop del vèrtex de l’àrea per marcar el quart. La superioritat de Catalunya ha estat evident durant tot el duel i ha pogut exhibir un joc pausat i ordenat. En l’últim minut del partit, després d’executar una falta a tres quarts de camp, Bea Pérez ha arrodonit la golejada amb un potent xut creuat que ha foradat la porteria per dalt, fent impossible l’estirada de la portera rival.

L’àmplia victòria dona el bitllet a la Fase Final a una la Selecció Catalana sub 15 femenina que ha finalitzat la Fase Or invicta, amb els tres partits guanyats -nou punts-, i amb deu gols a favor i només dos en contra. A l’enfrontament ha assistit el vicepresident primer de l’FCF, Jordi Bonet; i el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez.