Golejada de la sub 12 femenina que val una semifinal
Futbol Femení | 30/04/2023
Catalunya supera a Navarra per 6 gols a 2 en uns quarts de final molt intensos i que li ha valgut per a classificar-se per la semifinal del Campionat d’Espanya que es juga a Madrid.

6 - 2
NAVARRA
Júlia Traus, Lucía Carrillo, Carla Garrido, Noa Castillo, Jana Bagur, Alba Cepeda, Irene Mosquera, Sara Muñoz. També han jugat: Laia Gurrea, Nora Hernández, Tanit Mayora, Susana Gómez, Clàudia Reig, Clara Pellicero.
NAVARRA
Naia Clemos, Uxue García, Irune Izcue, Julia Lafraya, Alba Aragón, Aiora Velasco, Leyre Polo, Noa Martínez de San Vicente. També han jugat: Maddi Urrutia, Ane Gómez, Carla Ojer, Enara Rivero, Hyara Del Rio.
Noa Castillo (1-0, 1’); Lucía Carrillo (2-0, 3’); Alba Cepeda (3-0, 9’; 4-0, 18’); Lucía Carrillo (5-1, 22’); Irene Mosquera (6-2, 38’).

Enara Rivero (4-1, 19’); Leyre Polo (p. 5-2, 25’).

Millor guió per a uns quarts de final impossible. I és que als 22 segons de joc, Noa Castillo ha sorprès tothom amb un fort xut des de la frontal de l’àrea per posar per davant a Catalunya en el duel disputat davant Navarra. A la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, a Madrid, la Selecció Catalana sub 12 femenina ha dominat de principi a fi i no ha tingut compassió amb les rivals navarreses per obtenir el bitllet per a la semifinal del Campionat d’Espanya.

Lucía Carrillo ha demostrat la gran qualitat que té amb un golàs des de mig camp que ha entrat per l’escaire. El bon joc català ha trencat totes les línies defensives d’una Navarra que s’ha vist superada per la potència de Catalunya. Així, en una ràpida contra, Alba Cepeda, completament sola davant la portera rival, ha ampliat l’avantatge en el marcador amb el tercer gol. A dos minuts per al descans el partit ha embogit amb el segon gol d’Alba Cepeda, a la mitja volta des de la frontal de l’àrea, i el d’Enara Rivero, al 19’, en recollir un refús de la portera catalana.

Just iniciar-se el segon temps, Lucía Carrillo ha volgut tornar a provar fortuna i la sort ha estat del seu costat. El seu xut llunyà ha rebotat en una defensora i ha acabat col·lant-se al fons de la xarxa per establir el 5-1. Tanmateix, Navarra encara no havia dit l’última paraula perquè, tres minuts més tard, Leyre Polo ha marcat el segon de les navarreses en transformar un penal. Aquesta ha estat l’última aproximació de les rivals, amb una sub 12 ben tancada al darrere i impedint qualsevol sortida de pilota. Al minut 38, Irene Mosquera ha rematat de cap en un servei de córner per sentenciar l’eliminatòria i certificar el passi a la semifinal de la competició.

Catalunya, invicta, disputarà la semifinal del Campionat d’Espanya demà, dilluns 1 de maig, davant la Comunitat de Madrid a les 10.00 hores. Aquest enfrontament es podrà seguir en directe al canal de YouTube de la RFEF.  En representació de la Federació Catalana de Futbol han presenciat el partit de la sub 12 femenina el vicepresident i delegat a Girona, Jordi Bonet, i el secretari i delegat al Maresme, Moha El Gaadaoui.