Golejada de la sub 16 femenina per agafar confiança
Notícies Generals | 28/01/2016
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha jugat un partit amistós davant l’Escola Esportiva Guineueta i ha guanyat per 0 gols a 7.

El segon cap de setmana de febrer, del 12 al 14, a Vilanova i la Geltrú es disputa la segona fase del Campionat d’Espanya sub 16 femení. Per tal de preparar-ho amb temps, la Selecció Catalana sub 16 femenina ahir al vespre va disputar un partit d’entrenament davant la Guineueta, un rival de Preferent a qui va poder golejar per 0-7. Amb aquest resultat i vist el bon joc de la Selecció, les noies dirigides per Natàlia Arroyo i Vidal Paloma agafen confiança per encarar amb optimisme el campionat.

Des del primer minut van quedar clares les intencions de la Selecció, que va arrencar el partit amb una intensitat molt alta i que va sorprendre a la Guineueta. Encara no s'havia arribat al segon minut de joc quan Clàudia Pina ja havia superat a la portera amb un potent xut. La davantera va tornar a aprofitar-se de l'agressiva pressió de les seves companyes per colar-se entre les centrals i fer el 0-2.

Malgrat la comoditat d'haver inaugurat el marcador tan aviat, la sub 16 no va abaixar el ritme de joc, tot i que amb el pas dels minuts, la Guineueta va anar recuperant terreny per començar a rondar la porteria defensada per Maria Subies. La portera va evitar l'1-2 en un u contra u salvat amb el peu, poc abans que Pina fes el tercer per a una Selecció que va retocar algunes coses per ser més incisiva.

A la represa, el guió del partit es va mantenir, amb la Catalana portant el pes i acumulant ocasions de gol, i la Guineueta mirant de trobar alguna recuperació de pilota que retallés diferències. Montse Quesada també va evitar el gol local amb dues bones intervencions que van permetre mantenir la porteria a zero. Brenda Chicano no va trigar en fer el 0-4 al poc d'arrencar el segon temps i Jana Marimon va ampliar la diferència amb el cinquè gol, amb una bona acció dins l'àrea. Al tram final, amb el rival més desgastat, Ari Sánchez va fer dos gols més per tancar la golejada.