Gols i espectacle per streaming des de Martorell
FS Notícies | 19/02/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre el Sala 5 Martorell i l’Industrias Santa Coloma ‘B’, del grup 3 de la 2a Divisió B nacional de futbol sala, amb triomf local per 3 a 1.

Els dos primers, cara a cara. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de Martorell per viure en directe un enfrontament entre els dos primers classificats. I és que a partir de les 19.00 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el Sala 5 Martorell i l’Industrias Santa Coloma ‘B’, duel corresponent a la 21a jornada del grup 3 de la 2a Divisió B nacional de futbol sala i que ha acabat amb triomf local per 3 a 1. Una victòria que els col·loca líders en solitari amb 47 punts, dos més que el filial colomenc.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay.

Sala 5 Martorell – Industrias Santa Coloma ‘B’ | 2a Divisió B nacional – Jornada 21 (Grup 3)

Primers minuts amb remuntada i gols al Pavelló Municipal de Martorell. I és que el duel entre els dos primers classificats ha començat amb gol del conjunt colomenc per mitjà d’Eric Panés, una diana que ha fet reaccionar a l’equip local i ha estat capaç de remuntar amb dues dianes als minuts 5 i 7. Primer, Oussama ha empatat i després, ‘Rusi’ ha col·locat el 2 a 1 al lluminós. Han estat els millors moments del Sala 5 Martorell, que ha desaprofitat clares ocasions de gol per ampliar diferències, tot i que el marcador ja no s’ha mogut més.

A la mitja part, el president del Sala 5 Martorell, Xavi Torres, ha explicat el bon treball realitzat durant aquesta temporada i ha recalcat que l'objectiu és lluitar per l'ascens.

A la represa, l’Industrias Santa Coloma s’ha trobat més còmode a la sortida de pilota, ha estat capaç de recuperar en zones de perill i ha fet lluir al porter local Imad Ruiz. Amb aquest escenari s’ha arribat a l’últim minut quan, amb el filial colomenc jugant amb porter-jugador, Malik ha establert el definitiu 3 a 1.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Malik, s’ha mostrat molt content pel retorn a la pista després de tres mesos lesionat i per la victòria de l'equip.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte vinent amb el 21è capítol de la temporada des del Pavelló Col·legi Reial Monestir Santa Isabel de Barcelona.