Gran tarda de futbol sala en directe des del Pavelló Municipal de Linyola
FS Notícies | 13/03/2021
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal Joaquim Blume de Castellar del Vallès el 22è capítol de la temporada amb el partit entre el FS Linyola i l'Olimpyc Floresta, amb remuntada i victòria local per 4 a 3.

Els primers punts de la segona fase es queden a casa. La Lliga Catalana de Futbol Sala ha protagonitzat el 22è capítol de la temporada per seguir donant visibilitat el futbol sala català per tercera temporada consecutiva, amb un enfrontament de la 3a Divisió nacional de futbol sala entre dos equips que encetaven la segona fase del Grup d'Ascens de la 3a Divisió nacional de futbol sala.

La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Linyola per viure en directe el FS Linyola - Olimpyc Floresta, duel corresponent a la primera jornada de la segona fase del Grup d'Ascens de la 3a Divisió nacional de futbol sala, i que ha acabat amb remuntada i victòria local per 4 a 3.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar l’anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Santi Gea.

FS Linyola – Olimpyc Floresta | 3a Divisió nacional – Jornada 1 (Grup Ascens)

El FS Linyola s’emporta els tres primers punts. Tot i jugar a porta tancada, el Pavelló Municipal de Linyola es un autèntic fortí i així ho han demostrat els jugadors de Marc Escola, que han aconseguit remuntar amb un hat-trick de Carles Ambrós, el jugador destacat del partit, i amb una diana de David Vendrell a les acaballes del partit. I és que l’Olimpyc Floresta ha realitzat un gran primer temps i s’han avançat per mitjà de Victor Olivera. Els locals han empatat amb un gol d’Ambrós però, en només un minut, Aaron Ajoku i ‘Guille’ Munté han col·locat l’1 a 3 al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

En declaracions al descans del partit, tant el directiu del FS Linyola, Blai Carles, com el president de l’Olimpyc Floresta, Àngel Ruiz, s’han optimistes de cara a la segona fase de la competició.A la represa, el FS Linyola ha sortit amb una marxa més en defensa, i ha ofegat l’atac de l’Olimpyc Floresta, que no ha estat capaç de crear perill a la porteria de Joel Graells. Amb aquest escenari, Ambrós ha marcat el segon, amb una gran assistència de David Vendrell, i ell mateix ha col·locat l’empat a 3 al marcador. La balança s’ha decantat al minut 35 amb un gran gol d’estratègia finalitzat per David Vendrell, el màxim golejador del FS Linyola.

Al final del partit, el jugador destacat, Carles Ambrós, ha confirmat que l’objectiu del FS Linyola és pujar de categoria.

L’LCFS en directe tornarà dissabte vinent amb la 23a entrega de la temporada amb el partit entre l'Industrias Santa Coloma i l'AE Les Corts UBAE, de la Divisió d'Honor Juvenil nacional.