Igualtat i victòria visitant al Grup 1 de Primera Juvenil
FS Notícies | 15/02/2016
El CFS Premià de Dalt s’ha imposat per 0 gols a 2 a l’AE Alzina, el cuer de la categoria, en un partit molt igualat i amb pocs gols. Els maresmencs, que s’han avançat a l’inici, han tancat el marcador amb un gol a falta de dos minuts per sentenciar.

La victòria deixa els barcelonins en l’última posició amb quatre punts i als del Maresme en una còmoda sisena posició que els permet apropar-se a la zona alta de la taula.

AE L’ALZINA 0-2 CFS PREMIÀ DE DALT

El partit ha començat amb molta intensitat i amb tots dos equips disposats a avançar-se en el marcador de seguida. L’Alzina controlava la possessió de la pilota i el Premià esperava pacient a mitja pista per sorprendre el rival al contraatac. Als 10 minuts de joc, una combinació visitant amb una paret llarga a l’esquena de la defensa, deixava al Roger sol contra el porter, aconseguia superar-lo i fer el 0 a 1 per posar per davant el seu equip. El gol no ha canviat la dinàmica del partit i els locals seguien buscant el gol a base de tocar i tocar, movent la pilota per intentar trobar un forat en la bona defensa visitant. Les ocasions han seguit arribant a les dues porteries però la falta d’encert ha evitat que es mogués el marcador. En els últims dos minuts els maresmencs han augmentat la pressió defensiva, evitant que el rival creés més perill. El marcador no s’ha alterat i al descans s’ha arribat amb el 0-1 favorable al conjunt dirigit per Nicky Dedéu.

A la represa el partit ha canviat per complet. Gairebé en la primera jugada del segon temps, el Premià ha enviat una pilota al pal que podria haver ampliat l’avantatge. L’ensurt ha esperonat els locals, que han creat tres ocasions clares de gol seguides. La intensitat augmentava minut rere minut i els barcelonins mereixien l’empat, però el gol no arribava. El cansament començava a afectar els dos equips, molt intensos durant l’inici de la segona part i l’Alzina ha baixat la pressió per intentar sorprendre al contraatac. Les ocasions s’anaven succeint a les dues porteries amb contraatacs constants de tots dos equips i els visitants feien mal amb les internades pel mig de Joan Carrillo, el seu home més perillós en atac. En el tram final el Premià ha fet un pas endavant que ha canviat la dinàmica del matx i ha començat a dominar el joc i a tenir el control de la pilota, i l’Alzina esperava la seva ocasió per fer l’empat. Després de molt intentar-ho, els del Maresme finalment han encertat i Joan Barrabino ha fet el 0 a 2 a falta de dos minuts que ha deixat el partit vist per sentència. Els d’Alex Fernández ho han intentat amb el porter-jugador però el marcador no s’ha mogut i els tres punts han viatjat a Premià.

Alex Fernández, entrenador local, i Nicky Dedéu, entrenador visitant, han fet balanç un cop finalitzat el partit.

FALTA D’ENCERT A LES DUES PORTERIES

L’entrenador local lamentava les nombroses ocasions errades: “La tònica del partit ha estat aquesta, moltes ocasions i moltes arribades però no aconseguim materialitzar-les.”

Nicky Dedéu creia que podrien haver tancat abans el partit: “Hem estat molt erràtics de cara a porteria, hem perdonat massa i la falta d’encert ens ha fet patir més del compte.”

Nicky Dedéu, entrenador del CFS Premià de Dalt

SEGONA PART BOJA

“A la segona part s’ha obert molt el partit i tots dos equips hem tingut moltes ocasions. Podria haver marcat qualsevol però hem tingut la sort de fer el 0 a 2 i endur-nos els tres punts”, afirmava Dedéu.

Fernández lamentava no haver aconseguit marcar: “A la segona meitat ens ha pogut una mica l’ansietat de voler aconseguir el gol, hem augmentat la intensitat i s’han obert més espais, fet que ha provocat les contínues transicions. Al final la falta d’encert ens ha condemnat.”