Inesperada derrota de la sub 18 masculina
Notícies Generals | 28/12/2015
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha perdut contra el conjunt de Madrid per 5 gols a 0 en un mal partit dels catalans.

MADRID, 5: Alejandro Santomé, Achraf Hakimi, Christian Manrique, Aitor Puñal, Gorka Zabarte, Francisco Beltrán (Álvaro Bravo, 75’), Adrián Torres, José Antonio Miranda, Yael Ballesteros (Mikel Carro, 69’), Bogdan Milovanov i Daniel Gómez (Giovanni Navarro, 62’).

CATALUNYA, 0: Óscar López, Gonzalo Avila, Oscar Mingueza (Carles Pérez, 45’), Arnau Gaixas, Pol Lozano, Ion Perelló, Javier Puado, Carles Aleña, Víctor Fernández (Mario Sánchez, 45’), Sergi Álamo (Julio Alonso, 58’), Jordi Mboula.

Gols: 1-0 (Achraf Hakimi 2’); 2-0 (Daniel Gómez, 14’); 3-0 (Achraf Hakimi 41’); 4-0 (Adrián Torres, 48’); 5-0 (Achraf Hakimi,50’).

Targetes grogues: Carles Aleña (min. 32); Mario Sánchez (min. 56); Javier Puado (min. 58); Ion Perelló (min. 84) i Daniel Gómez (min. 25); José Antonio Miranda (min. 32).

El partit que ha enfrontat les seleccions sub 18 de Catalunya i Madrid ha deixat un amarg gust de boca als catalans en la primera fase del Campionat d’Espanya. La selecció catalana, que havia guanyat el primer partit a Castella i Lleó, s’ha vist superada en aquest segon enfrontament pel conjunt madrileny.

El primer gol ha arribat de la mà d’Achraf Hakimi tot just començar el matx. Ell mateix ha estat l’autor de tota la jugada. Els catalans s’han trobat amb un rival fort, molt incisiu i punyent des de l’inici que els ha impedit marcar. Els madrilenys han aconseguit eixamplar la diferència en el marcador al minut 14, quan Daniel Gómez s’ha desfet del porter català i ha fet passar la pilota per sobre del seu cap. Quatre minuts abans que s’acabés la primera part, Hakimi ha aconseguit driblar la defensa catalana per marcar el tercer gol.

En el primer temps reglamentari, les arribades a porteria dels de David Poyatos han estat escasses. Al minut 29, Gonzalo Ávila ha fet una gran jugada per la banda i li ha passat enrere a Carles Aleña. Malauradament, l’excel·lent xut d’Aleña ha estat aturat pel porter madrileny, Alejandro Santomé. D’aquesta manera, els de Madrid han evitat el 2 a 1 i que canviés, així, el signe del partit.

Els canvis que ha fet la catalana a la mitja part no han permès capgirar el marcador. El fet que Madrid tornés a marcar molt d’hora a la represa, ha convertit en una quimera la victòria catalana.

Al minut 48, el madrileny Adrián Torres ha anotat el quart gol, fruit d’una jugada per la banda. I dos minuts més tard, Hakimi de nou ha fet pujar el darrer gol al marcador. Catalunya ha continuat intentant remuntar el resultat advers, lluitant constantment, però la sub 18 masculina no han aconseguit finalitzar cap jugada de manera exitosa.