Inici del 2n torn del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala
FS Notícies | 19/07/2021
Aquest dilluns comença el segon i últim torn del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala que es repartirà en quatre seus diferents del 19 al 29 de juliol de 2021.
Inici del 2n torn del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala

Fi del 1r torn i inici del 2n. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF inicia, aquesta tarda, el segon i últim torn del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala després de posar punt final al primer torn, celebrat amb èxit i sense incidències. Aquest segon torn també es realitzarà en format presencial, repartit en quatre seus diferents, del 19 al 29 de juliol de 2021.

2n TORN CURS ÀRBITRES I ÀRBITRES ASSISTENTS DE FUTBOL SALA

DATES:

     del 19 al 29 de juliol de 2021

SEUS:      Barcelona, Cornellà, Manresa i Sabadell
HORARIS:

     de dilluns a dijous, de 19.00 a 22.00 hores

     (*) EXCEPCIONS:

      - Cornellà : de dilluns a dijous, de 20.00 a 23.00 hores

Una temporada més, el CTAFS continua amb l’aposta ferma cap a la formació per a aquells interessats en entrar al col·lectiu arbitral. Per aquest motiu, per formar als àrbitres més novells, els professors són els següents:

PROFESSORS DEL CURS
NOM CATEGORIA
Marcelino Blázquez Cap del CTAFS + exàrbitre FIFA
Amadeo Zurita Secretari del CTAFS
David Sagrera Responsable de Formació del CTAFS + Àrbitre 2a Divisió B
Bernardo Simón Àrbitre Primera RFEF Futsal
Adrià Acero Àrbitre 2a Divisió B
Adrià Gelonch Àrbitre 2a Divisió B
Jordi Rodríguez Àrbitre 2a Divisió B
Ignasi Velasco Àrbitre 2a Divisió B
Enrique Blázquez Àrbitre 3a Nacional + exàrbitre 2a Nacional
Javi Cano Àrbitre 3a Nacional + exàrbitre 2a Divisió B
Roger Melero Àrbitre 3a Nacional
Rogelio Pacheco Àrbitre 3a Nacional + exàrbitre 2a Divisió B
Álvaro Sotillo Àrbitre 3a Nacional
Toni Pedrol Àrbitre Divisió d'Honor Catalana
Jordi Olivé Àrbitre 1a Catalana + exàrbitre 3a Nacional
Anabel Labaila Àrbitre Assistent Primera RFEF Futsal

Per aquest Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala, hi ha hagut 313 alumnes preinscrits, dels quals, 177 han estat aptes. En el primer torn, 96 alumnes van realitzar el curs mentre que 81 alumnes duran a terme el segon torn del curs.

CURS D'ÀRBITRES I ÀRBITRES ASSISTENTS DE FUTBOL SALA
ALUMNES PREINSCRITS: 313
APTES: 177
ALUMNES 1r TORN: 96
ALUMNES 2n TORN: 81

El CTAFS continua treballant per l’increment de l’arbitratge femení dins del seu col·lectiu i per aquest curs, hi ha hagut un augment en el nombre d’àrbitres femenines preinscrites. Dels 313 alumnes preinscrits al curs, 43 són dones, la qual cosa suposa un 14% del total. D’aquestes 43 alumnes preinscrites al curs, 29 van ser aptes, de les quals 13 van cursar el 1r torn i 16 el segon.

Una vegada més, el CTAFS impulsa, en les darreres promocions de l’Escola del CTAFS, l’arbitratge femení. Aquest fet ha suposat un increment del 2% en el col·lectiu arbitral de les noies, que ja són un 14% del total. I és que 43 dones són àrbitres principals, un 9% del total, mentre que 40 dones són àrbitres assistents, 42% del total.

En el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s’impartiran les següents matèries: regles del joc, acta online, protocol previ del partit, psicologia arbitral i part pràctica.

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.