Iniciatives i propostes de millora de la Comissió de Futbol Femení de l’FCF
Notícies Generals | 02/11/2023
La Comissió Executiva de la Comissió de Futbol Femení de l’FCF es va reunir per tractar temes d’actualitat federativa i vetllar per la millora del futbol femení català.
Iniciatives i propostes de millora de la Comissió de Futbol Femení de l’FCF

Un futur millor. La Comissió Executiva de la Comissió de Futbol Femení de l’FCF es va reunir a la seu central de la Federació Catalana de Futbol per tractar temes d’actualitat federativa, fer un repàs de l’inici de les competicions i buscar i plantejar iniciatives de millora pel futur. Durant la reunió, encapçalada per la directiva de l’FCF i responsable de la Comissió de Futbol Femení de l’FCF, Laura Ràfols, es va analitzar el Pla de Competició actual, es van identificar les diferents problemàtiques que plantegen els clubs i es van buscar solucions de millora.

Competicions iniciades

La pilota ja roda arreu del territori català i, per aquest motiu, la Comissió de Futbol Femení de l’FCF va fer un repàs de la situació actual del futbol femení dins del territori català. Dins del Pla de Competició i, identificades les necessitats dels clubs catalans de futbol femení, la Comissió de Futbol Femení de l’FCF vetllarà per la creació de més categories per tal que el futbol femení estigui més organitzat, més professional i més proper.

Problemàtiques dels equips femenins

Durant la reunió, la Comissió Executiva de la Comissió de Futbol Femení de l’FCF va posar sobre la taula diferents problemàtiques que els ha arribat d’equips femenins. Per aquest motiu, i per tal de buscar un futur millor i trobar solucions a les diferents problemàtiques, a la reunió es acordar una reunió amb els responsables del futbol femení, durant el mes de novembre, per tal d’exposar les problemàtiques, plantejar les solucions i trobar la viabilitat dels possibles canvis en el Pla de Competició.

CTE i CTA

Durant la reunió, es va detallar que es faran diferents campanyes amb el Departament de Comunicació per tal d’animar a les noies a introduir-se dins del món de la formació, ja sigui com a entrenadora o com a àrbitra de futbol i futbol sala.

Finalment, s’explica una gran fita aconseguida per a la Comissió de Futbol Femení de l’FCF. A la temporada 2024-2025, s’inclourà en els articles del Reglament General de l’FCF a l’embaràs com a una circumstància especial i diferent de la lesió, malaltia greu, baixa mèdica i excedència. D’aquesta manera, inclourà com a requisit la reincorporació i manteniment de categoria específica per protegir el moment.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.