Inscripcions obertes per al curs d'entrenador de futbol platja
F. Platja | 25/03/2022
El curs, amb titulació Nacional 'B', s’impartirà a Torredembarra, en la modalitat de semipresencial, i tindrà una durada de 60 hores.
Inscripcions obertes per al curs d'entrenador de futbol platja

La RFEF organitza una nova temporada del curs d’entrenador de futbol platja, amb titulació Nacional 'B'. Aquest tindrà format semipresencial, i s'impartirà a Torredembarra, a través de l'Escola Catalana d'Entrenadors. La finalitat d’aquesta formació és proporcionar als alumnes la formació que garanteixi adquirir els coneixements i habilitats necessàries per desenvolupar la seva tasca com a entrenador de futbol platja. Aquestes funcions podran desenvolupar-se a les competicions promogudes i organitzades per la RFEF i les federacions autonòmiques.

El termini per poder efectuar les inscripcions finalitza el divendres 8 d'abril de 2022. El curs arrencarà el mateix dilluns 11 i conclourà el diumenge 17 d’abril. El requisit mínim per poder accedir al curs és tenir el diploma federatiu d’entrenador de futbol UEFA C o futbol sala Nacional C.

La formació constarà d’un total de 60 hores distribuïdes de la següent manera:

DISTRIBUCIÓ CÀRREGA LECTIVA HORES
Total 60
Teoria a l'aula virtual 20
Pràctiques al terreny de joc 20
Tasques al club 20

El curs es portarà a terme amb l’objectiu que els alumnes posin en pràctica tots els coneixements que es van adquirint, i es realitzarà de manera continuada en equips i seleccions de futbol platja. Pel que fa a l’avaluació, un tutor designat per l’Escola Catalana d’Entrenadors realitzarà el seguiment i l’avaluació del curs. Per obtenir el diploma i la credencial d’entrenador de futbol platja Nacional B, l’alumne haurà de superar amb èxit tots els mòduls.

Per a més informació fes clic AQUÍ o bé escriu un correu a escolaentrenadors@fcf.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.