Inscripcions obertes per al curs extraordinari d'arbitratge 23-24
Comitè Àrbitres | 14/09/2023
Les preinscripcions per al nou curs organitzat pel CTA de l'FCF s'han de realitzar de forma online, del 15 al 30 de setembre.
Inscripcions obertes per al curs extraordinari d'arbitratge 23-24

El nou curs extraordinari d'arbitratge organitzat pel CTA de l'FCF escalfa motors. El curs s'oferirà al mes d'octubre en format presencial. La preinscripció, exclusivament online, serà del 15 al 30 de setembre.

ENLLAÇ PER A MATRICULAR-SE AL CURS AQUÍ

El Comitè Tècnic d'Àrbitres contactarà amb tots els preinscrits per tenir una entrevista personal i realitzar una primera selecció, en el cas que la demanda de places fos superior a la de places ofertes. Posteriorment, els admesos hauran de presentar la documentació necessària i abonar la matrícula del curs (70 euros). Les persones que aprovin portaran a terme les proves físiques i podran començar a dirigir partits.

Pla de formació

Per a poder realitzar el curs, cal disposar dels següents requisits exigits:

REQUISITS D'ACCÉS
Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu defecte, estar en possessió del permís de residència.
Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
Tenir entre 25 i 34 anys
Estar en ple ús dels drets civils.
Acreditar mitjançant Certificat Mèdic esportiu tipus 1 l'aptitud per a la pràctica esportiva
No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva
Haver tingut llicència de la federació Catalana de Futbol com a jugador en alguna de les dues temporades anteriors, o haver estat àrbitre de F11 anteriorment a l'FCF
Pagament de l’import de la matrícula.
Disposar d'un dispositiu amb connexió a internet per a l'elaboració de les actes, preferentment tauleta o portàtil.
DATES DEL CURS
TORN ÚNIC Octubre 2023
SEUS DEL CURS
DELEGACIONS DEL CTA
BARCELONA
VIC
GIRONA
FIGUERES
HORARI DEL CURS
Intersetmanal i en torn de tarda. Cada seu definirà els horaris concrets.
PREUS DE LA MATRÍCULA
INSCRIPCIÓ MASCULINA 70€
INSCRIPCIÓ FEMENINA (*) 35€

(*) Continuant amb la campanya #Orgullosa, impulsada des de l’FCF, la qual aposta pel futbol sala femení, les noies que vulguin realitzar el curs rebran una subvenció del 50%.

Es pot consultar el Pla de Capacitació complet fent clic AQUÍ.

PREINSCRIPCIÓ ONLINEUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.