Iván López Galiano, premi per l’ascens i a la dedicació al futbol sala
Notícies Generals | 20/10/2023
El col·legiat català encapçala la llista de 53 àrbitres i assistents de futbol sala guardonats a l’11a Nit de l’Arbitratge.
Iván López Galiano, premi per l’ascens i a la dedicació al futbol sala

Premi per l’ascens. L’àrbitre català de futbol sala, Iván López Galiano, ha estat premiat a l’11a Nit de l’Arbitratge per l’ascens aconseguit a Primera Divisió nacional de futbol sala. Un reconeixement que s’ha entregat a l’acte celebrat a l’Hotel Melià de Sitges i que ha premiat a més de 400 col·legiats de futbol i futbol sala.

L’àrbitre vilafranquí, Ivan López Galiano, va ascendir a la màxima categoria nacional de futbol sala després de 13 anys al Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala. Iván López va començar la seva afiliació al CTAFS la temporada 2011-2012 i va aconseguir cinc ascensos consecutius de categoria des de la temporada 2013-2014 fins a la 2017-2018, arribant a 2a Divisió B nacional. Després de tres anys a la divisió de bronze, i de tres anys més a la de plata, va aconseguir l’ascens de categoria a la màxima divisió.

A l’11a Nit de l’Arbitratge s’han premiat un total de 53 àrbitres i àrbitres assistents de futbol sala de les següents categories:

ASCENSOS FUTBOL SALA
CATEGORIES ÀRBITRES / ASSISTENTS
FS 1a Divisió Nacional 1
FS 2a Divisió Nacional 2
FS 2a Divisió 'B' Nacional 7 / 4
FS 3a Divisió Nacional 15
FS Divisió d'Honor Catalana 24

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.