Jordi Torras rep el seu propi homenatge
FS Notícies | 10/02/2015
El jugador català, Jordi Torras, ha rebut, per la seva trajectòria professional, un homenatge personal amb el partit d'avui, que ha servit per ovacionar a l'etern capità.

La cita d'avui era especial. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, juntament amb la Real Federación Española de Fútbol han organitzat un partit internacional molt atractiu, com és un Espanya – Argentina, per homenatjat al fins ara capità de la selecció espanyola, Jordi Torras.

Un partit inoblidable pel de Sant Vicenç dels Horts, ja que tanca la seva trajectòria amb la selecció espanyola, que va començar l'any 2002, en el seu debut en un Espanya – Hongria, on van guanyar per 8 gols a 0. Tretze anys després, Torras, amb 131 partits i 78 gols a l'espatlla, marxa del combinat nacional per la porta gran.

Un homenatge que no s'han volgut perdre els 1.560 espectadors que han acudit al Parc Esportiu de Cornellà de Llobregat i que han vist els darrers minuts de Jordi Torras amb la samarreta de la selecció espanyola.

L'encontre s'ha iniciat amb el gol matiner d'Argentina que, tot seguit, a contrarestat la selecció espanyola.

Als cinc minuts del partit, s'ha aturat el joc per canviar al capità Jordi Torras i oferir-li l'homenatge en forma d'ovació, al mateix temps que, al mig de la pista, enmig dels aplaudiments de tot el públic en peus, Laurentzi Gana, cap de seleccions de Futbol Sala de la RFEF, ha fet entrega al jugador de la samarreta amb el número de partits que ha disputat com a internacional.

L'anada i tornada d'ocasions era constant i una jugada afortunada pels locals han fet que marxessin al descans amb el 2 a 1 en el marcador.

A la mitja part, ha estat el moment de continuar amb l'homenatge al jugador català amb l'entrega d'unes plaques commemoratives.

Les autoritats presents, representades pel president de la RFEF, Ángel M. Villar, pel president de la FCF, Andreu Subies i pel primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cornellà, Antonio Martínez han estat les encarregades de fer l'entrega.

A la segona part, ambdues seleccions han lluitat amb molta intensitat i han fet que Espanya, mitjançant el Pola, agafessin cert avantatge. A falta de sis minuts pel final, Argentina ha reduït distàncies i ha fet interessants els darrers minuts d'un partit que s'ha acabat decantant cap a la selecció que s'ha despedit del jugador català, Jordi Torras.

FITXA TÈCNICA

SELECCIÓ ESPANYOLA: Paco Sedano, Jordi Torras, Fernandao, Pola i Lolo. També han jugat: C. Ortiz, Andrés Alcántara, Rivillos, Alex, Sergio Lozano, Adri, Miguelín, Jesús Herrero, Raúl Campos i Adolfo.

SELECCIÓ ARGENTINA: Nicolás Sarmiento, Pablo Taborda, Gerardo Wilhelm, Cristian Borruto i Alan Brandi. També han jugat: Alamiro Vaporaki, Lucas Bolo Alemany, Gerardo Battistoni, Leandro Cuzzolino, Luciano Avellino, Constantino Vaporaki i Javier Corvatta.

ÀRBITRES:
Sr. Alejandro Martínez i Sr. Fernando Gutiérrez. 3r àrbitre: Francesc Garcia-Donas. Cronometradora: Nuria Fernández.

GOLS:  (1a part) 0 – 1 Cuzzolino (min.3), 1 – 1 Raúl Campos (min. 5), 2 – 1 Avellino (min.15 (pp)). (2a part)  3 – 1 Pola (min. 12), 3 – 2 Constantino Vaporaki (min. 34).

Totes les fotografies d'aquest partit disponibles a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.