Jornada de Futbol Femení a Terres de l'Ebre
Notícies Generals | 11/06/2012
Un cap de setmana marcat pel Futbol Femení a les Terres de l'Ebre: unes jornades de formació, el torneig Primavera del Futbol Femení i un quadrangular d'equips femenins

Aquest passat cap de setmana, 82 nenes han assistit a la primera jornada de formació de futbol femení organitzada per la Comissió del Femení de la Delegació ebrenca al Municipal de Tortosa. Durant tot el matí es van fer una sèrie d'activitats i exercicis per a nenes d' edat escolar que es volen iniciar al futbol.

Al mateix temps, al camp annex, es va celebrar el torneig Primavera del Futbol Femení. Durant el matí es va fer una lligueta entre els 8 equips participants. La fase final es va disputar per la tarda. Els finalistes van ser el Tortosa Ebre Femení i l'Arnès que van disputar la final a les 18.00h i que van guanyar les tortosines per un resultat de 4 a 1.

Mentre es disputava la final del Torneig també es va disputar un quadrangular entre l'Ulldecona, la Cava (campiones i subcampiones de la lliga) i el Camp Clar i Borges del Camp (campiones dels dos grups de Tarragona de Futbol 7) que van ser convidades a participar en la jornada del futbol femení. El CF Ulldecona es va fer amb aquest campionat.