Jornada Mèdica de la RFEF
Notícies Generals | 22/03/2012
La Comissió Mèdica de la RFEF organitza una Jornada Mèdica el 16 d’abril a la Ciutat del Futbol de Madrid
Jornada Mèdica de la RFEF La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), a través de la seva Comissió Mèdica, organitza una Jornada Mèdica sobre “Anàlisi Biomecànic de la Marxa i la seva relació amb les lesions en el Futbol”. Aquesta Jornada es celebrarà a la Ciutat del Futbol, a Madrid, el 16 d’abril del 2012 de 11.00 a 16:00 hores.

La Jornada serà impartida pel Sr. José Alfaro Santafé, Director General de Podoactiva i responsable del servei de Podologia i Biomecànica de Sanitas-Real Madrid, i pel Sr. Ignacio Pérez Gurmindo, D.U. Podologia / Expert en biomecànica i responsable de Podoactiva Premier Madrid. Aquesta Jornada va dirigida als Metges, Fisioterapeutes i DUE de les Federacions de Futbol d’Àmbit Autonòmic, de la Mutualitat de Futbolistes, dels Clubs de Primera, Segona, Segona Divisió “B”, Tercera Divisió i de la AMED.

El programa de la Jornada és el següent: 

Hora

Programa

10:30-11:00

Entrega de la documentació

11:00-12:00

Biomecànica de la marxa i la influència en la trepitjada en les lesions del futbolista. Sr. José Alfaro Santafé

12:00-12:30

Pausa Cafè

12:30- 13:45

Interpretació de l’estudi biomecànic de la marxa. Casos Clínics.

13:45-15:00

Dinar

15:00-16:00

Pràctica: Estudi Biomecànic de la marxa complet. Sr. Ignacio Pérez Gurmido.Tots els interessats hauran d’inscriure’s prèviament al web de la RFEF abans del 12 d’abril. L’aforament per assistir a l’acte és limitat, per tant, la RFEF confirmarà l’assistència als qui l’hagin sol•licitat. La inscripció i l’assistència a aquesta Jornada és gratuïta. Als participants a la Jornada se’ls entregarà un Diploma d’assistència.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.