Jornada Tècnica i Control Físic Inici Temporada
Comitè Àrbitres | 27/08/2012
El passat dissabte s'han celebrat al CAR de Sant Cugat les Proves Físiques i la Reunió Tècnica per àrbitres de 3a Divisió, assistents de 2a Divisió B i el nou grup d'assistents de 3ª Div-Territorial.
Jornada Tècnica i Control Físic Inici Temporada

Cal destacar que un total aproximat de 90 àrbitres i assistents van assistir a aquesta convocatòria, sent precís superar els mínims establerts per poder obtenir la situació 'en actiu' i rebre designacions per dirigir partits de les seves respectives categories.

A la primera part del matí van tenir lloc les proves físiques amb els següents controls: - Prova de velocitat: 6 sèries x 40 m; màxim 6" en cada sèrie - Prova intervàlica: 150 m carrera, màxim 30"+ 50 m recuperació, màxim 35"; mímim 4000 m (10 voltes x 400 m) - Prova de camp: quadre de 50 m; màxim 51"

A més de la superació de les marques mínimes per obtenir la situació 'en actiu', les proves físiques formen part del primer Control de la temporada, amb el consegüent barem de puntuació, dels 14 àrbitres de 3a divisió integrats en el programa de 'Talents i Mentors' que, reglamentat pel CTA de la RFEF, ordena el curs d'ascens a 2a divisió 'B'.

Per part de la FCF van assistir durant total la jornada el vicepresident Josep Llaó, els directius Jordi Bonet i Oriol Camacho i la Delegada al Baix Llobregat Paquita Linares. També va assistir, com a convidat a la jornada, el president del CTA de la Federació Gallega de Futbol, José Pérez Muiño, territorial amb la que el nostre Comitè ha establert un programa d'intercanvi d'àrbitres de la 3a divisió.

A partir de les 12h, es va celebrar la reunió tècnica en la qual, després de la benvinguda i la presentació de la temporada per part del president Xavier Moreno, els responsables dels departaments de l'àrea tècnica van exposar les novetats i directrius en els àmbits tècnics i organitzatius.

(veure link a la presentació >>> link)

Finalment, per acabar la jornada, l'àrbitre de 1a Divisió del nostre comitè, Alfons Álvarez Izquierdo, va oferir la seva col.laboració en forma de xerrada formativa, traslladant als nostres àrbitres les "Novetats i Instruccions Tècnic-Tàctiques per a àrbitres i assistents", segons les jornades per àrbitres de la LFP que van tenir lloc a finals del passat mes a Santander. El proper cap de setmana tindrà lloc, al Complex Esportiu Municipal Mar Bella, les proves físiques i jornada tècnica per als àrbitres de les categories de 1a Catalana (dissabte 1 de setembre) i 2a Catalana (delegacions comarcals de Barcelona, diumenge 2 de setembre).Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.