Josan González i Roberto Bejarano, ponència teòrica i pràctica al Clínic d'Entrenadors
Comitè Entrenadors | 17/05/2024
El Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala 2024 comptarà amb la presència del tècnic del Córdoba FS, Josan González, acompanyat del psicòleg esportiu del club, Roberto Bejerano, que per a dur a terme una ponència teòrica i una altra de pràctica, el dissabte al matí.
Josan González i Roberto Bejarano, ponència teòrica i pràctica al Clínic d'Entrenadors

Unint forces: El treball multidisciplinari en el futbol sala. La importància d'un psicòleg esportiu compaginat amb la feina i la tasca de l'entrenador és molt important en el món de l'esport. Per aquest motiu, l'entrenador del Córdoba Patrimonio de la Humanidad, Josan González; i el psicòleg esportiu del club, Roberto Bejarano, estaran presents a Manresa, el 8 i 9 de juny, al Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala.

El tècnic andalús repeteix com a ponent de la temporada anterior, mentre que serà el debut del psicòleg esportiu. La seva ponència anirà totalment enfocada a ''Unint forces: el treball multidisciplinari en el futbol sala''. I, a més, ambdós ponents realitzaran dues ponències: una teòrica i una de pràctica.

JOSAN GONZÁLEZ I ROBERTO BEJARANO
DIA:
  • Dissabte 8 de juny
HORA:
  • Ponència teòrica: De 11.45 a 13.00 hores
  • Ponència pràctica: De 13.00 a 14.15 hores
TEMÀTICA:
  • Unint forces: el treball multidisciplinari en el futbol sala

Totes aquelles persones interessades en inscriure’s al Clínic d’Entrenadors de futbol sala 2024 ho poden fer clicant AQUÍ, o a través del següent enllaç:

INSCRIPCIONS CLÍNIC D’ENTRENADORS DE FUTBOL SALA (*) 

AQUÍ

(*) Tots els inscrits al Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala rebran un obsequi: un ''Welcome Pack'' amb material del Clínic d'Entrenadors de Futbol Sala 2024.